- Adım
- Musa
- Cihazım
- Mi 10i 5G 8/128
- Meslek
- Aşçı
- Konular
- 13
Sd Maid uygulamasına Root yetkisi vererek yapabilirsiniz.Adb ile pm uninstall komutu ile sistem uygulamalarını kaldırınca rom da adı kalıyor ve etkinleştirme yapınca geri geliyor o sırada uygulama listesinde adı yer alıyor ve "Bu kullanıcı için yüklü değil" uyarısı çıkıyor bundan tamamen kurtulmak ya da silmek mümkün mü bilen varsa cevap yazarsa müteşekkir olurum.
Selametle.
Merhaba, formatlayarak kurmak gerekiyor ama cihaza göre adımlar değişiklik gösterebilir. Eğer Mıuı rom yüklüyse format şarttır her zaman. Crdorid romun telegram grubuna bakın kendi cihazınız için. Uygun twrp sürümü de gerekir genelde. Dfe ve mevcut twrp nin tekrar flaşlanması gerekiyor bazı cihazlarda.Merhaba . Bu romu kurarken miui rom un üzerine mi kuruyoruz yoksa format data dedikten sonra direk flashlasak oluyor mu twrpde ?
Ve romdan önce değil, romu flaşladıktan sonra format atmak gerekiyor.Merhaba . Bu romu kurarken miui rom un üzerine mi kuruyoruz yoksa format data dedikten sonra direk flashlasak oluyor mu twrpde ?
Çoğu aosp romda derin uyku sorunu olabiliyor ama geceden sabaha en fazla %20 şarj azalanı görmüştümiyi akşamlar dün gece bu romu (CRDROİD 8.10) sürümü yülükledim miui eu romdan bu roma geçtim akşam saat 22de bütün yedeklemeleride yaptım sabah saat 7.30 gece yüzde 79 olan pil sıfırlamış tel kapanmıştı bütün romları denemiş birisi olarak çok şaşırdım hemen miui eu ya dönüş yaptım neden böyle oldu anlamadım