Soru CrDroid Romu kimler neden kullanıyor?

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Skorpi hocam Koçara hocam değiştirin demiyorum ki, bu romlar da var elinizin altında bulundurun amacı ile sizlerle paylaştım, yine yanlış anlaşıldım galiba 😭
Yok hocam estağfurullah, galiba siz beni yanlış anladınız. wasntme~~:(
Ben konuya dahil değilim zaten. Skorpi hoca bu, ne yapacağı belli olmaz demek istemiştim.
Hoş o ne yapacağını gayet iyi bilir de... giggle~~:D

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Yok hocam estağfurullah, galiba siz beni yanlış anladınız. wasntme~~:(
Ben konuya dahil değilim zaten. Skorpi hoca bu, ne yapacağı belli olmaz demek istemiştim.
Hoş o ne yapacağını gayet iyi bilir de... giggle~~:D

Koçara hocam sizin cihaz içinde alternatif rom linkleri paylaştım, cihazımın güncelleme desteği kesildi diye düşünmeyin desteği kesmeden paylaşacak biri var burada diye içiniz rahat olsun demek istiyorum. 😉😁🙃

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Koçara hocam sizin cihaz içinde alternatif rom linkleri paylaştım, cihazımın güncelleme desteği kesildi diye düşünmeyin desteği kesmeden paylaşacak biri var burada diye içiniz rahat olsun demek istiyorum. 😉😁🙃
Eyvallah hocam, sağolun.clap~~

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Skorpi hocam Koçara hocam isteğe bağlı cihazlarınız için 5 Mayıs 2022 Güvenlik yaması'da (securty patch) burada Magisk'den flashlamanız yeterli romunuza zarar vermez, rom 5Mayıs Güvenlik Güncellemesini almış olur. desteğe devam 😉

Ekli dosyalar

• Raven.A12L.220505.zip
    3,6 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Gaps ne kurdunuz.
Değerli hocam, aldığım duyumlara göre, MIUI.TR ekibinin Mi Max 3 için yapmış olduğu romun testerliğini yapmışsınız, romun final hali ne durumda, Jet Ski gibi uçuyormuş rom ama maalesef format data ve 5 wipe dahil temiz kurulum sonrası Android sistemi sürekli olarak duruyor hatası veriyormuş, başka hatalar/buglar da mevcutmu?
Siz romdan memnunmusunuz ve Mi Max3 sahiplerine önerirmisiniz? Teşekkürler

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

prdx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aaaaaa
Konular
8
CrDroide selam Krala devam 😎
Hocam Ses ve haritalarda sorun yaşıyordum. Uzun zamandır bir telegram grubunda Sanek'in paylaştığı romları deniyorum. Son olarak global romda da seste bazı sorunlar yaşayınca kendisinin kral için paylaştığı 7.13 sürümüne kesin dönüş yaptım. A11 ile geliyor. Arrowosta A12 ile gelen bir rom paylaştı ancak o romdada ahize ve yankı sorunu olunca tekrar CrDroid 7.13 e geçiş yaptım. Bu romun benim için tek sorunu şarjı sömüyor olması. Bazen günü deviremeden şarja takıyorum ki biliyorsunuz bu telefonda kaya gibi bir batarya var. Şimdilik A12 Roma güncelleme gelmesini yada başka bir rom üzerinden A12 yayınlanmasını bekliyorum. Saygılar ..

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220506-011900478.jpg
    Screenshot_20220506-011900478.jpg
    816,4 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
CrDroide selam Krala devam
Hocam Ses ve haritalarda sorun yaşıyordum. Uzun zamandır bir telegram grubunda Sanek'in paylaştığı romları deniyorum. Son olarak global romda da seste bazı sorunlar yaşayınca kendisinin kral için paylaştığı 7.13 sürümüne kesin dönüş yaptım. A11 ile geliyor. Arrowosta A12 ile gelen bir rom paylaştı ancak o romdada ahize ve yankı sorunu olunca tekrar CrDroid 7.13 e geçiş yaptım. Bu romun benim için tek sorunu şarjı sömüyor olması. Bazen günü deviremeden şarja takıyorum ki biliyorsunuz bu telefonda kaya gibi bir batarya var. Şimdilik A12 Roma güncelleme gelmesini yada başka bir rom üzerinden A12 yayınlanmasını bekliyorum. Saygılar ..
Çok enteresan, ben bahsettiğiniz sorunların hiç birini yaşamıyorum ve hatta Crdroid 8.4 ün, Mi Max3 için bugüne kadar ki en iyi rom olduğunu söyleyebilirim.. Format data ve 4 Wipe lı temiz kurulum yaptığınızı varsayıyorum

prdx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aaaaaa
Konular
8
Çok enteresan, ben bahsettiğiniz sorunların hiç birini yaşamıyorum ve hatta Crdroid 8.4 ün, Mi Max3 için bugüne kadar ki en iyi rom olduğunu söyleyebilirim.. Format data ve 4 Wipe lı temiz kurulum yaptığınızı varsayıyorum

Evet hocam temiz kurulum yaptım. Siz ilk olarak 8.4 ten mi kullanmaya başladınız? Fazla şarj tüketimi şuan kullandığım 7.13te ahize ve yankı sorunu Arrowos ta karşılaştım. Bu arada ben hala Max 2 kullanıyorum 👑

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Evet hocam temiz kurulum yaptım. Siz ilk olarak 8.4 ten mi kullanmaya başladınız? Fazla şarj tüketimi şuan kullandığım 7.13te ahize ve yankı sorunu Arrowos ta karşılaştım. Bu arada ben hala Max 2 kullanıyorum
Crdroid cihaza göre farklılıklar gösteriyor anladığım kadarıyla, evet ilk Crdroid 8.4 romu cihazımda ve sorunsuz

Üst Alt