Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir cihazda benim dikkat ettiğim en önemli konu romun sisteme olan yüküdür, CrDroid ekibinin 8.4 versiyonunda bu konuya dikkat etmiş olduğunu gözlemledim, yaklaşık olarak %20 civarında Ram tüketiyor zorlarsanız %38 civarına çıkıyor bu da cihazın ısınmasını engelliyor cihaz işlemcisi çok çok rahat çalışıyor bu benim için önemli, bununla birlikte root cihaz kullandığımız için haftalık güncelleme dağıtması root cihaz için güvenlik açısından bir artıdır, güvenlik konusunda ben geri planda OrangeFox Recovery kullanıyorum ve recovery'i şifreliyorum ana ekranda da pın ve parmak izi kullanıyorum dns'yi de adguard dns'ye alıyorum ki kale gibi korunuyor cihaz ve bu rom da adguard dns yüklü geliyor geliştiricilerin ellerine kollarına sağlık başka ne diyebilirim ki cümleten sorunsuz sağlıklı kullanımlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
işte buyurun 25-04-2022 güncellemesi chazıma gelmiş bile
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ayarlar - Sistem - Guncelleyici uzerinden kontrol edebilirsiniz hocam. Kendisi yukleyecektir guncelleme oldugu zaman.
[/QUOT
Telefonu dediğiniz bölümden sık sık kontrol ediyorum zaten, otomatik güncelleme yapıyor, ancak güncelleme Mimax 3 'e henüz gelmemiş.
Eger gelistirici ota destegi vermediyse dirty flash denen yontemle manuel olarak kurmaniz gerekebilir hocam. Yani twrp ya da adb sideload tarzı yontemlerle (geliştirici hangisini sunuyorsa) direkt hazirdaki romun uzerine yeni surumu kurmak.
Eger gelistirici ota destegi vermediyse dirty flash denen yontemle manuel olarak kurmaniz gerekebilir hocam. Yani twrp ya da adb sideload tarzı yontemlerle (geliştirici hangisini sunuyorsa) direkt hazirdaki romun uzerine yeni surumu kurmak.
Cihaziniz icin romu nereden temin ettiyseniz ayni sekilde orada guncel hali de paylaşılır hocam. Genelde XDA forumda olur cihaz konulari ancak artık telegramdan yürüyor bu isler. Cihaziniz icin crdroid telegram kanali varsa orada paylaşılır guncelleme geldiği zaman.