Soru CrDroid Romu kimler neden kullanıyor?

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
Selamlar,

Evet, ama kurulum sonrası yeniden twrp kurarak çözüm sağladım. Yoksa Crdroid recovery diye birşey çıkıyor sanırım A12 sürüm romlarda var. Başka romlarda da aynısı oldu kurulan romun recovery uygulaması geliyor.

Sevgilerle.
Romu flaşladıkan sonra reboot recovery yapıp magisk flaşlarsanız sorun çözülür aksi takdirde bazı cihazlarda recovery silinmesi gibi durumlar oluyor

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Hocam, yanlış anlamayın ama, Siz her isteyenin isteğini yerine getirmekle bence hata yapıyorsunuz, insanlar biraz da kendileri araştırıp, bulsalar daha iyi olmazmı.... Biz burada romun güzelliklerini paylaşıyoruz, kimseyi bu romu yüklemeye zorlamıyoruz, romla ilgili kullanım bilgilerini ve özelliklerini vs seve seve paylaşalım ama hiç rom kurmanış birilerine de romun nasıl kurulacağını burada detaylı öğretmemize gerek yok, sanki iyi niyetiniz suistimal ediliyor gibi geliyor bana

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Skorpi hocam. Ehil olmayanlara sabretmek Ehil olanı parlatır..der Mevlâna Celaleddin-i Rûmi. Lâkin ben dahi sabrın sınırlarını zorlayan böylesi yorumları okurken fenalıklar geçiriyorum. Hani sabır taşı olsa çatlar derler ya Allah sayın Nejomi'ye derviş sabrı versin diyorum. Yani işi hiç te kolay değil. :? facepalm~~

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Skorpi hocam. Ehil olmayanlara sabretmek Ehil olanı parlatır..der Mevlâna Celaleddin-i Rûmi. Lâkin ben dahi sabrın sınırlarını zorlayan böylesi yorumları okurken fenalıklar geçiriyorum. Hani sabır taşı olsa çatlar derler ya Allah sayın Nejomi'ye derviş sabrı versin diyorum. Yani işi hiç te kolay değil. :? facepalm~~
Valla ben de Kalp ameliyatı sonrası böyle şeyleri okuyunca 1-2 saat uzaklaşıyorum, bazen 1-2 güne çıkabiliyor bu süre, forumdan uzak kalmak iyi geliyor

Farox

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Farox
Cihazım
Ka-Fa 1500
Konular
4
Haklısınız sayın "koçara",

Mevlana bir sözünde der ki; "Ay vurmuyorsa yüzüne, güneş vurmuyorsa pencerene kabahati ne Ay'da ne Güneş'te ara. Gözlerindeki perdeyi arala."

Allah sabır versin adaletli,samimi insanlara. Sayın "skorpi" haklı uzaklaşmak iyi geliyor.

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
Romdaki tek sorun ekran kapalıyken parmak izi çalışmıyor ekranı uyandırıp öyle parmak okutmak gerekiyor

Musty7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
9t
Konular
6
Mi 9t için firmware gerekli değil mi tam analamadım

celilhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
celilhan
Cihazım
redmi note7
Konular
19
uzunca süre kullandım crdroid cidden aosp romlarda en iyi pil ve performans veren seçeneklerden birisi. ayrıca oyun için baya güzel sonuc veriyor.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Crdroid 8.4, miui bazlı romlarda aradığın herşeyin olduğu + üstüne kendi özelleştirmelerini de ekleyen + Aosp romların cihaza sağladığı hız ve performansı muadillerine göre en üst seviyeye çıkaran mükemmel bir rom

Sayın büyüğüm Nejomi hocam, Sayın Murad Ali hocam ve Sayın Ironsides hocam, katılırmısınız vede ilave edeceğiniz varmıdır?

Saygı ve sevgilerimle

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Crdroid 8.4, miui bazlı romlarda aradığın herşeyin olduğu + üstüne kendi özelleştirmelerini de ekleyen + Aosp romların cihaza sağladığı hız ve performansı muadillerine göre en üst seviyeye çıkaran mükemmel bir rom

Sayın büyüğüm Nejomi hocam, Sayın Murad Ali hocam ve Sayın Ironsides hocam, katılırmısınız vede ilave edeceğiniz varmıdır?

Saygı ve sevgilerimle

Katılıyorum. Ek olarak; güncel android sürümlerini en hızlı şekilde derleyerek cihazlara ulaştıran ve süreklilik bakımından en uzun süreli destek veren nadir, efendi ve kararlılığını bozmayan ekibini ayrıca kutlarım.

Üst Alt