Soru CrDroid Romu kimler neden kullanıyor?

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Telefona giriş yapamayan biri zaten Twrp' de işlem yapamaz, öyle değil mi?
Biz genel de root cihaz kullandığımız için bence gerekli içerde hatırı sayılır kimlik hırsızı veya veri casusu varsa telefona giriş yapabilir veri dosyalarına ulaşabilir ancak recovery şifreli olunca dosyalara ulaşamıyor veri dosyası şifrelemek erişimi tamamen kapatmış oluyorsunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada yeni cihaz aldım, Xiaomi'lerin Efendisi oluyor kendileri ve üzerindeki Crdroid rom ile resmen hem akıyor hemde uçuyor

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Yeni cihazınız hayırlı olsun Skorpi hocam bu zamanda çok para vermeseydiniz bari 😅😂

Son düzenleme:

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Bu nasıl bir rom kendime göre gereksiz uygulamaları direkt sildim ve sistem temizliği yaptım akşamdan bu yana test ediyorum, rom %20 ram kullanıyor normal de oyun oynamam ama oyun yükleyip zorladım ram yükü %28 - %31 aralığında cihaz uçuyor resmen.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Aynen. Bu Rom gerçekten süper ötesi bir Rom. Ben telefonu satın alır almaz 4 yıl önce rootlamış ve sürekli.Custom Rom kullanmış biriyim. Böylesine hiç rastlamamıştım. CrDroid 7.15 (a11) ' de iyi ama bu CrDroid 8.4 (a12L) şampion bir maraton koşucusu gibi, hafif, hızlı, akıcı, kararlı, stabil ve Ram (Bellek ) dostu. Tek kelime ile hayran kaldım, kullanırken zevk duyuyorum. 72 yaşımda böylesine bir Aşk yaşayacağımı bilemezdim ( Espri)

ebmk17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi max
Konular
46
Bu nasıl bir rom kendime göre gereksiz uygulamaları direkt sildim ve sistem temizliği yaptım akşamdan bu yana test ediyorum, rom %20 ram kullanıyor normal de oyun oynamam ama oyun yükleyip zorladım ram yükü %28 - %31 aralığında cihaz uçuyor resmen.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İşe yaramaz diye düşünüp sildiğiniz uygulamalar hangileri hocam

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Aynen. Bu Rom gerçekten süper ötesi bir Rom. Ben telefonu satın alır almaz 4 yıl önce rootlamış ve sürekli.Custom Rom kullanmış biriyim. Böylesine hiç rastlamamıştım. CrDroid 7.15 (a11) ' de iyi ama bu CrDroid 8.4 (a12L) şampion bir maraton koşucusu gibi, hafif, hızlı, akıcı, kararlı, stabil ve Ram (Bellek ) dostu. Tek ile hayran kaldım, kullanırken zevk duyuyorum. 72 yaşımda böylesine bir Aşk yaşayacağımı bilemezdim ( Espri)
Nejomi hocam bende aynı durumdayım bir cihaz bu kadar stabil olabilir muhteşem ötesi akıcılık var romda.

İşe yaramaz diye düşünüp sildiğiniz uygulamalar hangileri hocam
Sildim derken yanlış olmuş disable edip sıfırladım. FM radyo falan kullanmam Oyun oynamam oyun alanı isimli uygulama bunun gibi uygulamalar

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Nejomi hocam bende aynı durumdayım bir cihaz bu kadar stabil olabilir muhteşem ötesi akıcılık var romda.
Bir noktayı bilmiyorum. Gereksiz sistem uygulamalarını kaldırmak mümkün mü, değil mi ? SDmaid ile sistem uygulamalarını kaldırmayı denedim, önce silindi gibi gözüküyor ama tekrar geri yükleniyor.

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Bir noktayı bilmiyorum. Gereksiz sistem uygulamalarını kaldırmak mümkün mü, değil mi ? SDmaid ile sistem uygulamalarını kaldırmayı denedim, önce silindi gibi gözüküyor ama tekrar geri yükleniyor.

Sistem uygulamaları silinmez hocam ilk yeniden başlatta tekrar görünür o nedenle o uygulamaları dondurmak daha net bir çözüm

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Biz genel de root cihaz kullandığımız için bence gerekli içerde hatırı sayılır kimlik hırsızı veya veri casusu varsa telefona giriş yapabilir veri dosyalarına ulaşabilir ancak recovery şifreli olunca dosyalara ulaşamıyor veri dosyası şifrelemek erişimi tamamen kapatmış oluyorsunuz.

Yeni cihazınız hayırlı olsun Skorpi hocam bu zamanda çok para vermeseydiniz bari
Teşekkürler hocam, para vermedim, büyüklerimin tavsiyesi ile cila yaptım sadece

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Aynen. Bu Rom gerçekten süper ötesi bir Rom. Ben telefonu satın alır almaz 4 yıl önce rootlamış ve sürekli.Custom Rom kullanmış biriyim. Böylesine hiç rastlamamıştım. CrDroid 7.15 (a11) ' de iyi ama bu CrDroid 8.4 (a12L) şampion bir maraton koşucusu gibi, hafif, hızlı, akıcı, kararlı, stabil ve Ram (Bellek ) dostu. Tek kelime ile hayran kaldım, kullanırken zevk duyuyorum. 72 yaşımda böylesine bir Aşk yaşayacağımı bilemezdim ( Espri)
Bu dediklerinizin tamamına katılıyorum hocam , 72 hariç olmak üzere,ve imzamı atıyorum

Üst Alt