Bu programın yeni versiyonun craklı sürümü varmı yada eski sürümleri varmı?
Suleyman_329 Geliştirici Üye Geliştirici Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Süleyman Cihazım Xiaomi 13 Yaş 24 Konum İsparta Katılım 14 Eylül 2018 Konular 8 Mesajlar 138 Tepkime puanı 136 Puanları 43 Pazar saat 14:04'de #21 Bu programın yeni versiyonun craklı sürümü varmı yada eski sürümleri varmı?
tıslayankedi Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım MIUI Destek Cihazım POCO X3 PRO Meslek ROM Geliştiricisi Konum Kocaeli Katılım 8 Eylül 2021 Konular 36 Mesajlar 285 Tepkime puanı 328 Puanları 78 Pazartesi saat 14:27'de Konu Sahibi Konu Sahibi #22 Suleyman_329' Alıntı: Bu programın yeni versiyonun craklı sürümü varmı yada eski sürümleri varmı? Genişletmek için tıkla ... Bilgim yok hocam. Takip etmiyorum. Tümden IOS' a geçtim.
Suleyman_329' Alıntı: Bu programın yeni versiyonun craklı sürümü varmı yada eski sürümleri varmı? Genişletmek için tıkla ... Bilgim yok hocam. Takip etmiyorum. Tümden IOS' a geçtim.
Suleyman_329 Geliştirici Üye Geliştirici Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Süleyman Cihazım Xiaomi 13 Yaş 24 Konum İsparta Katılım 14 Eylül 2018 Konular 8 Mesajlar 138 Tepkime puanı 136 Puanları 43 Pazartesi saat 14:56'de #23 tıslayankedi' Alıntı: Bilgim yok hocam. Takip etmiyorum. Tümden IOS' a geçtim. Genişletmek için tıkla ... Anladım kral sonunda bende iosa gecicem
tıslayankedi' Alıntı: Bilgim yok hocam. Takip etmiyorum. Tümden IOS' a geçtim. Genişletmek için tıkla ... Anladım kral sonunda bende iosa gecicem