Yardım Çözülmeyen Sorunlar

tahayusuf23

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taha Yusuf
Cihazım
Mİ5
Konular
25
2 Aydır Mi 5 kullanıyorum ancak uygumalar çok fazla çöküyor ve cihaz arada takılıyor. Cihaza Twrp yüklemeye çalışıyorum her şekilde denedim olmuyor Cmd'den komut ile yapılınca cihazı sadece rom flashlayarak kurtarıyorum Toolkit ile yapınca gine olmuyor ama cihaz sorunsuz açılıyor. Twrp yüklesem temizinden wipe'lıyacağım burdaki kimse de yardımcı olmuyor . Ne yapmalıyım ?

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Ben size yapmanız gerekeni söylediğimi linkleri attığımı sanıyorum. Twrp.me den twrp yi indirip fasrboot flash recovery recovery.img ve fastboot boot recovery.img şeklinde yükleyin dedim. Şimdi gelmiş kimse yardımcı olmuyor diyorsunuz insaf!

Oyla:

tahayusuf23

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taha Yusuf
Cihazım
Mİ5
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben size yapmanız gerekeni söylediğimi linkleri attığımı sanıyorum. Twrp.me den twrp yi indirip fasrboot flash recovery recovery.img ve fastboot boot recovery.img şeklinde yükleyin dedim. Şimdi gelmiş kimse yardımcı olmuyor diyorsunuz insaf!
Ee ben her Twrp konusuna yazdım oraya cevap alamadım. Videoda olanları birebir uyguladım ancak olmadı.

Oyla:

tahayusuf23

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taha Yusuf
Cihazım
Mİ5
Konular
25
Tamamdır hallettim. Cihazdaki sistemi silmeden sadece içindekileri silecem hangi wipeları seçeceğim ?

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Oyla:

tahayusuf23

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taha Yusuf
Cihazım
Mİ5
Konular
25
Boot komutu ile sadece açarsanız kapanınca silinir twrp sorun olmaz, flash yapmayın. Ölü piksel varsa ekran değişmeli.
Şimdi ben power ve ses açma'ya basınca twrp çıkıyor. Ota'dan güncelleme alamaz mıyım ?

Oyla:

klmn101

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi5s
Konular
0
iyi akşamlar hocam.mi5s kullanicisiyim yaklaşık 15gündür.eu romlarda da er.mod.da da ve son global romda da konuşma esnasında sesimin karşı tarafa kısık ve boğuk gittiği söyleniyor.sorun hakkında bilginiz var mi acaba?teşekkürler

Oyla:
Üst Alt