Çözüldü [Çözüldü]Mi 8 se sorunları(m)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alehandro15

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
alehandro15
Cihazım
Mi8 se
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI MiRoom 10.3
Telefon Modeli
mi 8 se
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar mi 8 se cihazını uzun süredir kullanıyorum denemediğim rom neredeyse kalmamıştır diyebilirim ama benim karşılaştığım fakat forumlarda hiç bahsi geçmeyen sorunlarla karşılaşıyorum.Örneğin;
-Adım sayar uygulaması benim cihazımda hiçbir zaman çalışmadı(alternatiflerini de denedim mifit vb.)
-Otomatik döndür de hiçbir zaman çalışmadı.(Alternatif olarak rotation control kullanıyorum o çalışıyor fakat manuel olarak ekranı döndürmem gerekiyor ve bu artık sıkmaya başladı.)
-Otomatik parlaklık da denediğim romların hiçbirisinde çalışmadı.Bunun için 3.parti uygulama denemedim.
Şimdiden belirteyim defalarca temiz kurulum yaptım ve bahsettiğim sorunlar telefonu ilk aldığım zamanlardan beri var yani orijinal stock rom zamanlarından beri.
Güncel olarak MiRoom 10.3 stabil kullanıyorum.
///////////////
Aynı sorunu olan arkadaşlar için persist dosyasını bırakıyorum dosya mi 8 se içindir farklı modeller için internette arama yapınız;
https://forum.miuiturkiye.net/dosyalar/persist-rar.23702/
-telefonu recovery modda açın (twrp)

-install'a basın
-sağ altta "install image" butonuna basın
-persist.img dosyasını seçin
-önünüze seçenekler gelecek.o seçeneklerden persist olanı seçin
-alttan swipe to confirm flash yaptıktan sonra telefonu reboot system yapın.

Son düzenleme:

alehandro15

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
alehandro15
Cihazım
Mi8 se
Konular
7
Cihazınıza orjinal son sürüm Çin romu dan persist.img dosyasını bulup. Twrp den persist flaşlayıp denemek lazım. Yine olmuyor ise sensör entegresi arızalı demektir onu da yaptırmak çok zor olsa gerek parça sıkıntısından dolayı. Peki arama sırasında yakınlık sensörü çalışıyor mu?

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şöyle denedim arama yaparken ekranı kilitledim cihazı suratıma yaklaştırdım ama açılmadı.

Oyla:

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Şöyle denedim arama yaparken ekranı kilitledim cihazı suratıma yaklaştırdım ama açılmadı.
Kilitlemeden arama yapınca suratınıza yaklaştırınca kapanması lazım. Sensörleriniz arızalı anladığım kadarıyla. Ya da dediğim gibi persist deneyin.

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

alehandro15

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
alehandro15
Cihazım
Mi8 se
Konular
7
Hocam hepinize teşekkür ederim sorun persisti twrpden kurmamla çözüldü.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-08-31-17-17-21-855_com.blogspot.novalabsandroid.gyroscopetest.png
    Screenshot_2019-08-31-17-17-21-855_com.blogspot.novalabsandroid.gyroscopetest.png
    76,5 KB · Görüntüleme: 14
Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt