Yardım [Çözüldü] Fastbootta kaldım

HanVincenzo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
S7 Edge
Konular
41
cihazım fastbootta kaldı reiwa hocamın konusunda videodaki gibi rom kurulumu yapacaktım format data diğer wipeleri yaptım romu kuracakken gitti şimdi twrp de yüklenmiyor mi flash toolu yükledim ondada cihaz driverı yüklenmiyor yani görmüyor..BL kilidi açık mı diye baktım True yazıyo yani açık suan fastboot ekranı duruyor telefonu kapatamıyorum da lütfen yardımcı olun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada kapatmaya çalıştıgımda tekrar fastboota giriyor mi yazısında bi süre bekledikten sonra unlocked yazması lazım ama o kadar beklemiyor 1 2 sn mi yazısı görünüyor fastboota atıyor.Komuttan baktıgımda Bl kilidinde true yazıyor

bu arada kapatmaya çalıştıgımda tekrar fastboota giriyor mi yazısında bi süre bekledikten sonra unlocked yazması lazım ama o kadar beklemiyor 1 2 sn mi yazısı görünüyor fastboota atıyor.Komuttan baktıgımda Bl kilidinde true yazıyor

HanVincenzo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
S7 Edge
Konular
41
şuan çin stabil 10.2.2.0 sürümünü indiriyorum bakalım hayırlısı

Oyla:

Skylonely61

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muammer
Cihazım
Mİ 9 T PRO
Meslek
yazılım
Konular
9
şuan çin stabil 10.2.2.0 sürümünü indiriyorum bakalım hayırlısı

cin fastboot rom link veriyorum

bigota.d.miui.com/8.12.13/sirius_images_8.12.13_20181213.0000.00_9.0_cn_167b778e2c.tgz?fbclid=IwAR384NR_XJkD5ltnP7RocL9I1ZwyPsZzM7Ly9Dw8VihuuHY9fLLOZlPfgLU

Oyla:

HanVincenzo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
S7 Edge
Konular
41
çinden sonra direk eu stabil 10.2.3.0 sürümünü yüklesem sorun olurmu şuan 10.2.2.0 çin stabili indiriyorum

bi daha 8 9 ile uğraşmıyım diye çin stabil 10.2.2.0 ı indiriyorum hocam üzerine eu 10.2.3 ü yüklesem sorun olmaz sanırım

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
fastboot yanlış giriyorsunuz , telkefonu tamamen kapayıp ses kısma ile fastboot girin ve romu twrp yüklemeyi deneyin ,

Oyla:

Skylonely61

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muammer
Cihazım
Mİ 9 T PRO
Meslek
yazılım
Konular
9
fastboot yanlış giriyorsunuz , telkefonu tamamen kapayıp ses kısma ile fastboot girin ve romu twrp yüklemeyi deneyin ,
telefon üzerinde sistem yok mi flash ile gelmesi gerekli önce fastboot rom sonra twrp sonra hangi rom kurulacaksa onu kuracak ve rom sonrası twrp giderse 1227 sürümlü twrp kuracaktır başka bir işleme gerek yok

Oyla:

HanVincenzo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
S7 Edge
Konular
41
Hocam yardımınız için teşekkür ederim baya zamanınızı aldım eksik bilgiler yüzünden saatlerdir indirme yükleme işleriyle uğraştım sağolun

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
telefon üzerinde sistem yok mi flash ile gelmesi gerekli önce fastboot rom sonra twrp sonra hangi rom kurulacaksa onu kuracak ve rom sonrası twrp giderse 1227 sürümlü twrp kuracaktır başka bir işleme gerek yok

Söylediğiniz de yanlışlık var,

Rom olmasa da Twrp açılır , yüklenir , romla bir ilgisi yok Twrp nin , romun olduğu alan ile twrp nin oldugu alan farklı ( partiton )

Twrp aslında recovery yani kurtarma alanıdır zaten amacı rom yüklemek yada sıfırlamak gibi faliyetleri yapmak , Sadece mi 8 se için her rom versiyonu için farklı twrp var o kadar ,

Ancak sorununuz düzeldi ise sorun yok ,

Oyla:

Skylonely61

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muammer
Cihazım
Mİ 9 T PRO
Meslek
yazılım
Konular
9
Söylediğiniz de yanlışlık var,

Rom olmasa da Twrp açılır , yüklenir , romla bir ilgisi yok Twrp nin , romun olduğu alan ile twrp nin oldugu alan farklı ( partiton )

Twrp aslında recovery yani kurtarma alanıdır zaten amacı rom yüklemek yada sıfırlamak gibi faliyetleri yapmak , Sadece mi 8 se için her rom versiyonu için farklı twrp var o kadar ,

Ancak sorununuz düzeldi ise sorun yok ,
peki hocam yanlışlık olsun siz arkadaşa sorun ben yardımcı oldum twrpsi gitmiş ve üzerindeki rom silinmiş telefona nasıl bir işlem yapıldığını anlatırsınız siz

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
peki hocam yanlışlık olsun siz arkadaşa sorun ben yardımcı oldum twrpsi gitmiş ve üzerindeki rom silinmiş telefona nasıl bir işlem yapıldığını anlatırsınız siz

Üzerinde rom olmayan telefona twrp de kurdum , çin romu kurmak ve öyle twrp kurmak sadece süreci uzatıyor , burada kimseye hava atmak yada başka tavırda olmak bence yanlış yardım etmeye uğraşılıyor ,

Oyla:

Skylonely61

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muammer
Cihazım
Mİ 9 T PRO
Meslek
yazılım
Konular
9
Üzerinde rom olmayan telefona twrp de kurdum , çin romu kurmak ve öyle twrp kurmak sadece süreci uzatıyor , burada kimseye hava atmak yada başka tavırda olmak bence yanlış yardım etmeye uğraşılıyor ,
modelden modele değişikli gösteriyor dertimiz ne hava nede tavır sözüm size de değil çok yanlış bilgilendirmede yapılan konular gördüm mi 8se örnek verelim kuramazsınız doğru mu twrp ve rom giderse mecburen cin romdan geleceksiniz

Oyla:
Üst Alt