- Adım
- Object1500
- Cihazım
- Redmi Note 8 Pr
- Konular
- 3
bu sorunu yaşıyorum, unlock olmuyor verify oluyor ama unlock olmuyor. 38 saat beklemek zorundamıyım?
Anladım hocam evet bu iki brick olayını iyi biliyorum daha önce mtklara bu iş yapmıştım hemde harf brick olan telefonlara internetten aldığım dosyalar ve bilgilerle ama hocam snaplarda bilgisizim yani telefon hiç acilmazken tepki vermezken bile com port olarak aynı mtklar gibi PC ye gordurup yazılım yükleme imkanı mevcut yani buna çok sevindim deneyimli olduğum için gerekli yazılımlar burada veya nette mevcut ise bu işi rahat yaparım diye düşünüyorum eskisi gibiBrick durumu iki şekilde;
1- SoftBrick: Cihazın sistem dosyaları zarar görmüştür. Sistem boot olamaz fakat fastboot a recovery ye girdiğinden dolayı kolaylıkla yazılım atılabilir.
2- Hardbrick: Hem yazılımsal hem de donanımsal olabilir. Yazılımsal ise cihazın firmware dosyaları zarar görmüştür. Cihazın ekranında hiçbir şey görünmez. Açılacak bir fastboot u recovery si bile yoktur. Bu durumda özel yazılım atma yöntemleri vardır. Com port üzerinden (snap ve mtk ların ikisinde de com port tan yükleme yapılabilir) rom flashlanır.
Beklemekten başka çare yok.hocam verdiğiniz mi flash unlock v1 ile yapmaya çalıştığımda sürümü güncelleyin diyo link veriyo linkden güncelini indiriyom aynı 72 saat sorununu veiryo ne yapmalıyım
Evet olacakgeldiğim nokta bu.arkadaşlarında tavsiyeleriyle eski flash uygulamalarıylada denedim olmadı kimisinde 50 de takıldı 72 saat bekleyince olacakmı şimdi
geldiğim nokta bu.arkadaşlarında tavsiyeleriyle eski flash uygulamalarıylada denedim olmadı kimisinde 50 de takıldı 72 saat bekleyince olacakmı şimdi
aynen kardeşim bende de aynı problem yaşadım 63 saat bekleyeceksin diyor, eski sürümü yükledim güncelle diyor acaba okadar saat bekledikten sonra olacak mı orası da meçhul, ne kadar saçma ya, kendi 1000 lira para verip aldığım telefonumun kilidini açmak için nerdeyse yalvaracaz bu Çinlilere Samsung'un gözünü seveyim,, odin olacaktı şimdi çatara çutara halletmiştim iki dakka da.