Yardım couldn't unlock binding time too short less

object1500

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Object1500
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
3
bu sorunu yaşıyorum, unlock olmuyor verify oluyor ama unlock olmuyor. 38 saat beklemek zorundamıyım?

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Brick durumu iki şekilde;

1- SoftBrick: Cihazın sistem dosyaları zarar görmüştür. Sistem boot olamaz fakat fastboot a recovery ye girdiğinden dolayı kolaylıkla yazılım atılabilir.

2- Hardbrick: Hem yazılımsal hem de donanımsal olabilir. Yazılımsal ise cihazın firmware dosyaları zarar görmüştür. Cihazın ekranında hiçbir şey görünmez. Açılacak bir fastboot u recovery si bile yoktur. Bu durumda özel yazılım atma yöntemleri vardır. Com port üzerinden (snap ve mtk ların ikisinde de com port tan yükleme yapılabilir) rom flashlanır.

Oyla:

object1500

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Object1500
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
3
Brick durumu iki şekilde;

1- SoftBrick: Cihazın sistem dosyaları zarar görmüştür. Sistem boot olamaz fakat fastboot a recovery ye girdiğinden dolayı kolaylıkla yazılım atılabilir.

2- Hardbrick: Hem yazılımsal hem de donanımsal olabilir. Yazılımsal ise cihazın firmware dosyaları zarar görmüştür. Cihazın ekranında hiçbir şey görünmez. Açılacak bir fastboot u recovery si bile yoktur. Bu durumda özel yazılım atma yöntemleri vardır. Com port üzerinden (snap ve mtk ların ikisinde de com port tan yükleme yapılabilir) rom flashlanır.
Anladım hocam evet bu iki brick olayını iyi biliyorum daha önce mtklara bu iş yapmıştım hemde harf brick olan telefonlara internetten aldığım dosyalar ve bilgilerle ama hocam snaplarda bilgisizim yani telefon hiç acilmazken tepki vermezken bile com port olarak aynı mtklar gibi PC ye gordurup yazılım yükleme imkanı mevcut yani buna çok sevindim deneyimli olduğum için gerekli yazılımlar burada veya nette mevcut ise bu işi rahat yaparım diye düşünüyorum eskisi gibi

Oyla:

beteke62

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
fatih
Cihazım
mş 5 prime
Konular
0
hocam verdiğiniz mi flash unlock v1 ile yapmaya çalıştığımda sürümü güncelleyin diyo link veriyo linkden güncelini indiriyom aynı 72 saat sorununu veiryo ne yapmalıyım

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
hocam verdiğiniz mi flash unlock v1 ile yapmaya çalıştığımda sürümü güncelleyin diyo link veriyo linkden güncelini indiriyom aynı 72 saat sorununu veiryo ne yapmalıyım
Beklemekten başka çare yok.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

alidursun2322

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
mi 5 prime
Konular
1
geldiğim nokta bu.arkadaşlarında tavsiyeleriyle eski flash uygulamalarıylada denedim olmadı kimisinde 50 de takıldı 72 saat bekleyince olacakmı şimdi

Ekli dosyalar

• öç.png
    öç.png
    178,1 KB · Görüntüleme: 56
Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
geldiğim nokta bu.arkadaşlarında tavsiyeleriyle eski flash uygulamalarıylada denedim olmadı kimisinde 50 de takıldı 72 saat bekleyince olacakmı şimdi
Evet olacak

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

karnesa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
14

aynen kardeşim bende de aynı problem yaşadım 63 saat bekleyeceksin diyor, eski sürümü yükledim güncelle diyor acaba okadar saat bekledikten sonra olacak mı orası da meçhul, ne kadar saçma ya, kendi 1000 lira para verip aldığım telefonumun kilidini açmak için nerdeyse yalvaracaz bu Çinlilere Samsung'un gözünü seveyim,, odin olacaktı şimdi çatara çutara halletmiştim iki dakka da.
[doublepost=1517628143,1517627724][/doublepost]
aynen kardeşim bende de aynı problem yaşadım 63 saat bekleyeceksin diyor, eski sürümü yükledim güncelle diyor acaba okadar saat bekledikten sonra olacak mı orası da meçhul, ne kadar saçma ya, kendi 1000 lira para verip aldığım telefonumun kilidini açmak için nerdeyse yalvaracaz bu Çinlilere Samsung'un gözünü seveyim,, odin olacaktı şimdi çatara çutara halletmiştim iki dakka da.

pc süit yükledik onda da senkronize etmiyor, telefon çok yavaş arkadaş valla bidaha almam böyle telefon gider samsung s5 in ikinci elini alırım yine de böyle Çin malı tel almam 3 gb ram var 8 çekirdek işlemci var telefon uyuz eşek gibi, rom yükleyek dedik bin bir çeşit naz yapıyor. çok miui rom kurdum telefonlara onlarda hantal dı hadi dedim bide orjinalini alayım bakayım almaz olaydım gene aynı gene aynı. 63 saat beklemek nedir ya bin tane işlem yaptım senkronize ettim konum la cihazı buldum offical siteye üye oldum ordan bir sürü ayar yaptım telefondan desen öyle, hala daha ne bekletiyor anlamadım ki neyin peşindeler
[doublepost=1517628683][/doublepost]valla sinirlerim bozuldu vurcam yere her yer redmi olacak şimdi

Ekli dosyalar

• 15176293882361518827594.jpg
    15176293882361518827594.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 21
Oyla:
Üst Alt