- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 294
Yapmayın hocam... Manyak ve dehşet gibi iki uç kelime aynı cümle içinde ve aynı anda kullanılınca insanların beklentisi tavan yapacak...Sayın Ottoman hocamın ikon çalışmaları hızla devam etmektedir, ben şahsen çok beğendim, Tema komple olarak çok Manyak ve dehşet bir şey olacak, demedi demeyin sonra
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Evet Hocam aynen katılıyorum...Sayın Ottoman hocamın ikon çalışmaları hızla devam etmektedir, ben şahsen çok beğendim, Tema komple olarak çok Manyak ve dehşet bir şey olacak, demedi demeyin sonra
Hocam, ben ne dediğimin çok farkındayım...çalışmaları bizzat ve yakınen takip etme durumunda olmam vesilesiyle bu tanımı rahatlıkla kullanabiliyorum...ikonlar bana göre Efsane olacak, tema bir bütün olarak bir şaheser olacaktır...Yapmayın hocam... Manyak ve dehşet gibi iki uç kelime aynı cümle içinde ve aynı anda kullanılınca insanların beklentisi tavan yapacak...
.psd dosyası varsa bana yollayınBunu siz material şekline getirin, bizde görelim bir zahmet nasıl durduğunu/duracağına
Hocam eline sağlık naçizane fikrim bootlop kisminida buna benzer bisey yapabilirmisinizÇok değerli ve sevgili, Temaların Efendisi Sayın Ottoman hocam, forum ahalinin isteği ve talebi üzerine, GökTürk temasına başlamış bulunmaktadır.
Ek'te bir kaç SS sunuyorum, fikirlerinizi hocam mutlaka değerlendirecektir, o nedenle Lütfen değerli fikirlerinizi beyan etmekten çekinmeyin
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İkonlar da bu şekilde olacaktır 23.7.2019
Yaşlılık öncelikle benden ve Sayın DOBERDEN hocamdan sorulur, siz bir kenarda bekleyin lütfen, daha zamanınız var sizin...Ahmet hocam ikonların etrafındaki dağınıklık olmadan sade turkuaz çerçeveli nasıl olacak acaba deneyip görsel olarak paylaşma imkanı var mı? Bu haliyle birazcık dağınıklık hissiyatı veriyor gibi. Belkide yaşlılığın verdiği bakış açısı olabilir. Renk seçimi ve simge derinliği göz alıcı ve dehşet bir şey olmuş.
Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.
Açılış animasyonu başlı başına tema yapmak gibi hocam, ama değerlendirmeye alalım tabi ki neden olmasın Sayın Skorpi hocam güzel bir animasyon düşünecektir buna eminimHocam eline sağlık naçizane fikrim bootlop kisminida buna benzer bisey yapabilirmisiniz
Estağfurullah hocam yaşla ilgisi yok tabi, biz buna yenilikçi bir tasarım diyelimAhmet hocam ikonların etrafındaki dağınıklık olmadan sade turkuaz çerçeveli nasıl olacak acaba deneyip görsel olarak paylaşma imkanı var mı? Bu haliyle birazcık dağınıklık hissiyatı veriyor gibi. Belkide yaşlılığın verdiği bakış açısı olabilir. Renk seçimi ve simge derinliği göz alıcı ve dehşet bir şey olmuş.
Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.