- Adım
- .
- Cihazım
- .
- Meslek
- .
- Konular
- 37
Arıyorum yedeklerden de hatta SS de almıştım lazım olur diyeNasıl bir tema hocam?
Arıyorum yedeklerden de hatta SS de almıştım lazım olur diyeNasıl bir tema hocam?
Bunun gibi mi hocam?Arıyorum yedeklerden de hatta SS de almıştım lazım olur diye
Evet ama aralarında daha belirgin renkli çizgiler vardı. mesela o tema ana renk mavi idi bu çizgieri ve ana başlıkları güzel bir enstantene vermişti .Bunun gibi mi hocam?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Evet ama aralarında daha belirgin renkli çizgiler vardı. mesela o tema ana renk mavi idi bu çizgieri ve ana başlıkları güzel bir enstantene vermişti .
AOSP deydim bunu bulmak için rom flashladım ama satın alınan temalarda bulamadım ama bakıcam inatla
Bulacağım diyorsunuz hocam, o zaman size kocamanEvet ama aralarında daha belirgin renkli çizgiler vardı. mesela o tema ana renk mavi idi bu çizgieri ve ana başlıkları güzel bir enstantene vermişti .
AOSP deydim bunu bulmak için rom flashladım ama satın alınan temalarda bulamadım ama bakıcam inatla
Eyvallah teşekkürler de hep bu ORD den ne diyeyimBulacağım diyorsunuz hocam, o zaman size kocaman
Uğraşmayın hocam o kadar sağlık olsunEyvallah teşekkürler de hep bu ORD den ne diyeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yedekler oğlanla askere gitti SSD ile belki de ordadır ama işte zaman lazım orda ise bayramda nasipse ona da bakarım. Ama mi temayı komple bölge değiştirerek bakarsam bulurum diyorum. arkadaş karıştırmadığımız yer kalmadı ki kafa bi milyon oldu
Daha değil hocam 30 Ağustos a İnşallahYükleyebiliyormuyuz temayı şuan