Hocam saat adım sayısı vs yazılar burda olsa daha mı iyi olur sanki, siz bilirsiniz yinede. Resim ve animasyon güzel olmuş engellemesine diye düşündümKilit ekranı revize hali
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Teşekkürler hocam, o bölümü 4 satır bildirim alanı olarak ayarladım. O bölüme alınca bildirimi silmediğiniz veya bakmadığınız sürece saat ve adım sayar görünmüyorHocam saat adım sayısı vs yazılar burda olsa daha mı iyi olur sanki, siz bilirsiniz yinede. Resim ve animasyon güzel olmuş engellemesine diye düşündüm
Anladım hocam elinize kolunuza sağlık güzel birşey geliyor yineTeşekkürler hocam, o bölümü aşağıya 4 satır bildirim alanı olarak ayarladım. O bölüme alınca bildirimi silmediğiniz veya bakmadığınız sürece saat ve adım sayar görünmüyor
Teşekkürler İnşallah hocamAnladım hocam elinize kolunuza sağlık güzel birşey geliyor yine
Ben kilit ekranı kullanmadığım için bildirimler hiç aklıma gelmedi açıkçası parmak izi ile açıp öyle bakıyorum bildirimlereTeşekkürler İnşallah hocam
O da iyiymiş hocamBen kilit ekranı kullanmadığım için bildirimler hiç aklıma gelmedi açıkçası parmak izi ile açıp öyle bakıyorum bildirimlere