Hocam Ben Rus Roma Geçiş Yaptim Bu coolfont Hiç Guvenilir Bir Uygulama Degil Paket Adını gizliyor Onun İçin Kaldırma Süreci Başarısız Oluyor. Com.p ile başlayan paket adım var diyor ancak kaldırınca veya kaldırırken böyle bir paket yok deniyor kaldirilmama sebebi bundan dolayı. Exa system app remover tavsiye etmiştim onu da fixlemiş exadan kaldırmadan önce bile listede goremiyorsunuz uygulamayi tek tek paket isimlerini bile gezdim coolfont remover uygulamasını tespit edince uygulamadan hem paket adını hem simgesini hem kendi ismini değiştirerek gizleniyor. Android üzerinde bir virüs olsa nasıl bir potansiyele sahip olabileceğini sergiliyor resmen. Uygulama yolunu bularakta silemiyorsunuz anında tekrar kurulum yapıyor yedek bir dosyası var 5-10 saniye sonra taşıyor tekrar uygulama kalkıyor ama anında kuruyor kendisini.
Neyse Çözüme Geciyorum.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam bunu Kurun Sistem Uygulamalarında Bulamazsaniz Kendisini Taşımıştır Kullanıcı Uygulamalarında Görünür Bu Program İle Kaldır Deyince Kalkıyor Sonraki Güncelleme de Fixlenmeden Hızlıca Kaldırın Derim