Yardım Coolfont belası

Memoli58

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xioami note 13
Konular
1
shizukuyla cantayı entegre edip silmeyi deneyin etkili olacaktır iyi forumlar
İlk onları denedim onda kaldır diyorum kaldırıldı diyor sonra tekrar yazınca çıkıyor silip telefonu yeniden başlattım yine çıktı

Alpivx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
mi 13
Konular
1
tek çare res ozmn

kadirgul42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
8
İlk onları denedim onda kaldır diyorum kaldırıldı diyor sonra tekrar yazınca çıkıyor silip telefonu yeniden başlattım yine çıktı
Hocam Ben Rus Roma Geçiş Yaptim Bu coolfont Hiç Guvenilir Bir Uygulama Degil Paket Adını gizliyor Onun İçin Kaldırma Süreci Başarısız Oluyor. Com.p ile başlayan paket adım var diyor ancak kaldırınca veya kaldırırken böyle bir paket yok deniyor kaldirilmama sebebi bundan dolayı. Exa system app remover tavsiye etmiştim onu da fixlemiş exadan kaldırmadan önce bile listede goremiyorsunuz uygulamayi tek tek paket isimlerini bile gezdim coolfont remover uygulamasını tespit edince uygulamadan hem paket adını hem simgesini hem kendi ismini değiştirerek gizleniyor. Android üzerinde bir virüs olsa nasıl bir potansiyele sahip olabileceğini sergiliyor resmen. Uygulama yolunu bularakta silemiyorsunuz anında tekrar kurulum yapıyor yedek bir dosyası var 5-10 saniye sonra taşıyor tekrar uygulama kalkıyor ama anında kuruyor kendisini.

Neyse Çözüme Geciyorum.

Hocam bunu Kurun Sistem Uygulamalarında Bulamazsaniz Kendisini Taşımıştır Kullanıcı Uygulamalarında Görünür Bu Program İle Kaldır Deyince Kalkıyor Sonraki Güncelleme de Fixlenmeden Hızlıca Kaldırın Derim 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Ben Rus Roma Geçiş Yaptim Bu coolfont Hiç Guvenilir Bir Uygulama Degil Paket Adını gizliyor Onun İçin Kaldırma Süreci Başarısız Oluyor. Com.p ile başlayan paket adım var diyor ancak kaldırınca veya kaldırırken böyle bir paket yok deniyor kaldirilmama sebebi bundan dolayı. Exa system app remover tavsiye etmiştim onu da fixlemiş exadan kaldırmadan önce bile listede goremiyorsunuz uygulamayi tek tek paket isimlerini bile gezdim coolfont remover uygulamasını tespit edince uygulamadan hem paket adını hem simgesini hem kendi ismini değiştirerek gizleniyor. Android üzerinde bir virüs olsa nasıl bir potansiyele sahip olabileceğini sergiliyor resmen. Uygulama yolunu bularakta silemiyorsunuz anında tekrar kurulum yapıyor yedek bir dosyası var 5-10 saniye sonra taşıyor tekrar uygulama kalkıyor ama anında kuruyor kendisini.

Neyse Çözüme Geciyorum.

Hocam bunu Kurun Sistem Uygulamalarında Bulamazsaniz Kendisini Taşımıştır Kullanıcı Uygulamalarında Görünür Bu Program İle Kaldır Deyince Kalkıyor Sonraki Güncelleme de Fixlenmeden Hızlıca Kaldırın Derim 😂
Android Güvenlik Olarak Hakikatten çok Pasif Ve Rezalet Durumda, Bu Uygulamanın Kaldırma Sürecinde Bunu Resmen İspatlıyor. Uygulamanın Kafasına göre Konum değiştirmesi Paket ismini gizlemesi sistem uygulaması iken kaldırınca kullanıcı uygulamasına dönmesi falan felan Allah'tan Odaklanıp virüs Yapan yok Olsa Android Kullanıcıları Gerçekten Nanay Yani.

Hitmantextil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
poco f2 pro
Konular
11
Öncelikle virüstotal adlı uygulamyı kurun bu uygulama hem sistem uygulamalarını tarıyor hem de tüm antivirüslerin veritabınında sorgulama yaptırıyor, uygulama kendini geri yüklüyorsa muhtelen 2. Bir kendini yenileme uygulamasıda vardır, bulduktan sonra Cihazı güvenli moda alıp virüslü sistem uygulamalarını adb komutları ile kaldırın ardından uygulamaları yönete girip tek tek kontrol edin bilmediğiniz bir kullanıcı uygulaması varsa onuda silin sonuçları yazın buraya tekrar.

Üst Alt