Yardım Çok Gerginim (Garanti)

Arawn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
24
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
-
Telefon Modeli
Mi 9T
Bootloader Kilidi
Kapalı
Selam arkadaşlar çok endişeliyim. Durum şöyle: 2 hafta önce Hepsiburada.com üzerinden Mobiltek İletişim'in sattığı Xiaomi Mi 9T 128GB (Xiaomi Türkiye Garantili) telefon aldım buraya kadar her şey güzel. Ancak ürün geldiğinde şu kazımalı garanti belgesinden çıkmadı ve KVK etiketiyle geldi ürün. Telefonu açtım ve şuan hiçbir sorun yok güzelce kullanıyorum. Ama son günlerde aklım garantiye fena takıldı bilerek Xiaomi Türkiye garantili aldım ancak KVK gelmesi çok üzdü ayrıca 5 dakika kadar Şikayetvar.com üzerinden KVK servis yorumları okuyayım dedim gözlerim kanadı depresyona girdim ha telefonun bir arızası olursa o zaman naparım diye. Ben şimdi napacağım ürünüm resmi Xiaomi Türkiye garantili değil diye arasam yardımcı olurlar mı Mobiktek le görüşmem çünkü bir şey yapmazlar eminim. Herhangi bir tesellisi olan var mı çok gerginim kafayı yedim iyice.

Arawn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
24
Arkadaşlar konu daha once defalarca açıldı, tartışıldı, konuşuldu. Endişeni ya da endişenizi anliyorum ancak bu herkesin basina asagi yukari gelen birsey. Tr garantili alıp icinden KVK cikan çok kişi var. Xaoimi nin TRde çözemediği bir konu bu. Geçmiş olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen oyle hocam. Hatta kvkya arayip sorun. Biz sadece araciyiz asil isi evo yapiyor da derler.
Yani benden bahsettiğimiz bandrollü belge çıkmadı ama ben de göndersem servise KVK'dan Evo'ya mı gidecek? Öyleyse sıkıntı yok

Oyla:

bayramavci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram
Cihazım
Pocophone F1
Konular
32
Aynen bizde bi arkadasa getirttik kvk garantili tek diyecegim korkunu arttirmak degil amac , ama kvk ile yasamis oldugumuz sorun musteri temsilcisi telefona bakan kadin utanmasa adres versem gelip dovecek , ve telefon dokunmatik ghost screen sorunlu gondrrdik yazilim atip gonderdiler, bizde tekrar gonderdik bekliyoruz bakim smoking~~

Oyla:

jeff123can

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
AZİZ CAN
Cihazım
Pro Plus 16-512
Konular
10
Yani benden bahsettiğimiz bandrollü belge çıkmadı ama ben de göndersem servise KVK'dan Evo'ya mı gidecek? Öyleyse sıkıntı yok
kvk dan sorgulat bakalım garantiyi şu sonrada ss sini atabilirsin

Aynen bizde bi arkadasa getirttik kvk garantili tek diyecegim korkunu arttirmak degil amac , ama kvk ile yasamis oldugumuz sorun musteri temsilcisi telefona bakan kadin utanmasa adres versem gelip dovecek , ve telefon dokunmatik ghost screen sorunlu gondrrdik yazilim atip gonderdiler, bizde tekrar gonderdik bekliyoruz bakim smoking~~
valla ben 1 kere gönderdim şuan serviste eğer yapmazlarsa 1 kere yetiyormuş direk tüketici hakem heyetine başvuracağım.
bu arada bilgilendireyim: tüketici hakem heyetine başvurduktan sonra telefon sizde kalıyor sadece bilir kişi istediğinde 2 3 gün veriyosunuz geri veriyor.
şu hiç kaymakamlığa vb gitmeden internet üzerinden başvurulabiliyormuş hakem heyetine. pdf formatında yüklemek lazım faturayı ve garanti servis formunu.

Oyla:

Arawn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
24
kvk dan sorgulat bakalım garantiyi şu sonrada ss sini atabilirsin

valla ben 1 kere gönderdim şuan serviste eğer yapmazlarsa 1 kere yetiyormuş direk tüketici hakem heyetine başvuracağım.
bu arada bilgilendireyim: tüketici hakem heyetine başvurduktan sonra telefon sizde kalıyor sadece bilir kişi istediğinde 2 3 gün veriyosunuz geri veriyor.
şu hiç kaymakamlığa vb gitmeden internet üzerinden başvurulabiliyormuş hakem heyetine. pdf formatında yüklemek lazım faturayı ve garanti servis formunu.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-10-14-00-41-13-291_com.opera.browser.png
    Screenshot_2019-10-14-00-41-13-291_com.opera.browser.png
    229,6 KB · Görüntüleme: 20
Oyla:

jeff123can

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
AZİZ CAN
Cihazım
Pro Plus 16-512
Konular
10
benimki böyle seninkini bilmiyorum ama seninki kvk garantili ama kvk başka yere gönderiyo saçmasapan işler ya

Ekli dosyalar

• 8785.PNG
    8785.PNG
    10,3 KB · Görüntüleme: 19
Oyla:

Mr.Sun

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
6
Xiaomi'nin Türkiye de Kendi servisi yok diye biliyorum. Türkiye garantili olanlar kvk yada evofon oluyor bende note 6 pro aldım. Türkiye garantili diye genpa çıktı

Oyla:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Xiaomi'nin Türkiye de Kendi servisi yok diye biliyorum. Türkiye garantili olanlar kvk yada evofon oluyor bende note 6 pro aldım. Türkiye garantili diye genpa çıktı
GENPA da çıkabilir de. Direkt Xaoimi servisi yok. Ama Xaoimi nin resmi servisi Evofone.

Oyla:

Huseyinmarakci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Huseyin
Cihazım
Redmi not 7
Konular
9
Bu konu hakkında bir sürü şey yazılıp çizilmiş kardeşim ara EVEVONU IMEİ SORGULAT BE KARDEŞİM bende de hiç bir şey çıkmadı ne Garanti ne belge kuru kuru hepsi burada faturası

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Türkiyede telefon alırken bana göre garanti işi fasa fiso iade edin cihazı paranızı alın garantisiz daha ucuza aynı cihazı alın paranızda cebinizde kalsın keşke kimse garantili cihaz almasa bunlarda işini doğru düzgün yapmayı öğrenirler belki. ben yıllar önce garantili cihazımı bile garantiye vermeyip parayla yaptırdım o kadar berbatlar yani.
NOT: Konu eski tarihliymiş sonradan farkettim.

Oyla:

Akif6260

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9t
Meslek
Askeri personel
Konular
16
Bende yakin zamanda mi 9t xioami turkiye garantili aldım.ama genpa yaziyor kagitta.genpadan teyit ettim garantiyi sikinti yok.bence takilmayin yorumlara.benim onceki telefonum ritzy garantili idi.yorumlara baktigimda cok kötü idi.ama ben kamera arizasi icin rityz servise gondermistim.bir hafta içinde arızayı onarip geri gonderdiler eski telefonumu.yani memnun kaldım ritzy servisinden.yorumlarda butun servis ve garanti lerden cok şikayet var.en iyi denilen apple servisinden bile bir çok şikayet var

Oyla:
Üst Alt