- Adım
- Hakan
- Cihazım
- Xiaomi Mi6
- Konular
- 346
1 yılı aşmış bu ve diğer birçok konuyu yeniden hortlatmanın pek manası yok. Sadece teşekkür etmek için beğen butonunu kullanın lütfen.teşekkür ederim
1 yılı aşmış bu ve diğer birçok konuyu yeniden hortlatmanın pek manası yok. Sadece teşekkür etmek için beğen butonunu kullanın lütfen.
Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk
Yazdıklarım anlamaya çalışılırsa bir sorum olacağını sanmıyorum. Eğer yazacağınız birşey varsa 10 yıllık ta olsa elbette yazabilirsiniz. Bu sadece konu hortlatmak ile ilgili değil. Ben teşekkür, elinize sağlık gibi mesajlardan bahsediyorum. Forumda beğen butonu diye bir sistem var. Üyeler beğendikleri yada teşekkür etmek istedikleri zaman bu butona basıp beğeni ve teşekkürlerini belirtsinler diye yapılmış bir sistem.hocam sizin forum tarzınızı bir türlü anlayamadım ben![]()
Yazdıklarım anlamaya çalışılırsa bir sorum olacağını sanmıyorum. Eğer yazacağınız birşey varsa 10 yıllık ta olsa elbette yazabilirsiniz. Bu sadece konu hortlatmak ile ilgili değil. Ben teşekkür, elinize sağlık gibi mesajlardan bahsediyorum. Forumda beğen butonu diye bir sistem var. Üyeler beğendikleri yada teşekkür etmek istedikleri zaman bu butona basıp beğeni ve teşekkürlerini belirtsinler diye yapılmış bir sistem.
Bu sadece sizinle de ilgili değil. Bu mesajı okuyan ve bu butonun varlığından bihaber olan diğer arkadaşlar da bunu öğrenmiş olacaklar.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Burada haklı olmak yada haksız olmak gibi bir durum söz konusu değil. Forum kuralları da değil. Size verilen herhangi bir uyarı da sözkonusu değil. Bunların benim yazdıklarımla hiçbir ilgisi yok. Maalesef ben anlatamıyorum sanırım. Bildiğiniz gibi yapabilirsiniz.bende farklı bir forumda yöneticiyim 2012 den bu yana kimsede böyle bir uyarı görmedim ve yapmadım
sizin ki değişik biraz belki beğen butonu bana emeğin karşılığı gibi gelmiyor yetersiz kalıyor
o yüzden yazmak istedim ben.
ve forum kurallarında uzun süreli konular için teşekkür ermeyin beğen butonuna tıklayın diye bir şey de yok
herneyse siz haklı olun ben haksız
ilginiz için teşekkür ederim
iyi forumlar dilerim