Haber Çinli Telefon Devi, Açıkladığı Rakamlarla Tüm Tahminleri Alt Üst Etti

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.


Dünya genelindeki karantina kararlarının, ekonomik açıdan pek çok şirketi zor durumda bıraktığı bir gerçek. Ancak bazı şirketler için durum, çok da kötü görünmüyor. Xiaomi, ilk çeyrek gelirinde %13,6 artış yaşadığını açıklayarak tahminleri alt üst etmeyi başardı. Firmanın söylediğine göre yüksek gelirin ana kaynağı, 5G telefonları için beklenenden daha yüksek satışlar ve ülke dışı satışlar oldu.
Birinci çeyrek içerisinde Xiaomi'nin satış geliri, bir yıl önceki aynı döneminde kazanılan 43,76 milyar yuandan (6,16 milyar dolar) 49,7 milyar yuana (7 milyar dolar) yükseldi. Reuters'ın söylediğine göre analistler, Xiaomi'nin satışlarının ancak 47,86 milyar yuana ulaşacağını tahmin ediyordu.


Bu ayın başlarında Xiaomi ve ortakları, sınırlı bir şekilde de olsa, Hindistan montaj hatlarını çalıştırmaya başlamıştı. Beklenilenden daha fazla satış yapılması ve üretimin devam etmesi, Xiaomi için işlerin iyi gitmesini sağladı.

İlerleyen zamanlarda Xiaomi ve rakiplerinin salgının etkisi ile nasıl bir performansı göstereceğini izlemenin ise ilgi çekici olacağı kesin.

 

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
Redmi Note 11 P
Meslek
Satış Danışmanı
Yaş
26
Konum
İstanbul
Katılım
2 Mayıs 2020
Konular
156
Mesajlar
1.862
Çözümler
13
Tepkime puanı
6.218
Puanları
188
İnsan bari bunun şerefine tüm kullanıcılarına (en başta bizim forum yönetimine flower~~) güzel bi scooter, earbuds, scale falan gönderir. Patron da cimriymiş canım drunk~~drunk~~yn~~
 

Eminde

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 8 se
Konum
Kayseri
Katılım
9 Şubat 2020
Konular
20
Mesajlar
250
Tepkime puanı
148
Puanları
58
Airdot's da olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Samsung Kayseri servisiyle yaşadığım bi sorunu üşenmedim taa genel merkezine translate ingilizcemle yazdım adamlar bir hafta sonra sıfır bir note 3(o zamanlar amiral) birde kocaman bir sarı zarf içinde dolma kalem anahtarlık ve birde özür içeren bi mektup göndermişlerdi çok şaşırmıştım Xiaomi nin daha çok yolu var bence
 
Son düzenleme:
Üst Alt