Yardım Çinden 15 ultra aldım, tr dil desteği yok yardım lütfen.

eeosman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi A1
Konular
0
bende almayı düşünüyorum çin modelini tavsiye edermsiniz arkadaşlar cünkü global ile arasında fark 70 dolar gibi fark tabi buda server kaydına gider tabiki 6000 mah pil avantajı da bu yüzden tercih ediyorum tabiki en önemlisi bl kilidi açılması bu olursa istenilen rom atılır
Uzak durun hocam.

cenbir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cengiz
Cihazım
Redmi 9 Pro
Konular
2
bazıları kullanıyorlar yani 2026 eylül ayına kadar kayıtsız kullanılabilir tek sorun sanırım gplay yüklü olarak gelmemesi onuda flaş ile yüklenir önceliğim tabiki global lansman rengi bulamazsak en sonda çine kalacağız sanırım beklemekteyim şuan

suleyman_yunus32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
16
bazıları kullanıyorlar yani 2026 eylül ayına kadar kayıtsız kullanılabilir tek sorun sanırım gplay yüklü olarak gelmemesi onuda flaş ile yüklenir önceliğim tabiki global lansman rengi bulamazsak en sonda çine kalacağız sanırım beklemekteyim şuan

Çin sürümün de çok sıkıntı yaşarsınız. BL açması çok zor. Bir arkadaşım aldı BL açtı fakat baya uğraştı. Abisi Çin e gidip geldiği için Çin numarası ile hesap açtılar Çin de iken işlemleri orada yaptı. O hali ile bile hesap eklemede vs bir çok sorun yaşadı.

cenbir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cengiz
Cihazım
Redmi 9 Pro
Konular
2
verdiğiniz bilgiler için tşk ederim global alırım inşaalah zaten fiyatlarda düşüşe geçti orjinal siyah renk 73 bin geriledi 14 bile 78 bin

suleyman_yunus32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
16
Daha şimdi geldi telefon elime, inanın bootloader falan hiç bilmiyorum. Tr de xiaomi bakmaz mı buna hocam ya? Yada hiçbir yolu yok mu çok saçma :(
Yurt dışından birine ulaştım. Uzak bağlantı ile açabildiğini söyledi. Fakat bazı seri numaralarında olmadığını söylüyor. Ankara da bir arkadaşım açtırmış bu kişiye. Özelden bana yaz istersen. Telefonun ayarlar kısmından hakkında bölümüne girip ekran fotoğrafını bana atarsan ona göre cevap verecek açabiliriz veya açamayız diye.

Üst Alt