Yardım Çinden 15 ultra aldım, tr dil desteği yok yardım lütfen.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Arkadaşlar, adım adım yazsanız da bir denesek? Neyse ne değilse, sadece açılmaz diye bahsediyorsunuz ama ben hiçbir bilgim yok diyorum. Konuyla alakalı bir bilgilendirme yapsanız? Boot kilidi nereden açılıyor ve nedir tam olarak? başvuru nereye gönderiliyor vs vs :D :D

Hocam haklısınız Xiaomi o kadar saçma bir şekilde işlem yaptırmıyor ki yıllardır bu işleri yapan uzmanların bile kafası karışıyor :D

Adım adım ilerlemek ve sonunda neden olmadığını görmek en mantıklısı olacak.

Buradan unlock aracını indirin ve talimatları izleyin. Hata aldığınızda aldığınız hata ile forumda arama yapın veya buraya yazın nedeni ve eğer mümkünse çözümü belirtelim :)

eeosman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi A1
Konular
0
Size bu konuda yardımcı olabilirler.

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
Çin hesabı açıp kilit açanlar varmış. Denemekte fayda var

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Çin hesabı açıp kilit açanlar varmış. Denemekte fayda var
Ya şansına boot basvurusu nasıl yapılır boot kilidi nasıl açılır nasıl bilmeyen sora sora işlemleri yapan kişiler başvuru yapınca tek atıyor işin piiri olanlar günlerce akşam 7 bekleyip veya script kurup uğraştığı halde avucunu yalıyor

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
Ya şansına boot basvurusu nasıl yapılır boot kilidi nasıl açılır nasıl bilmeyen sora sora işlemleri yapan kişiler başvuru yapınca tek atıyor işin piiri olanlar günlerce akşam 7 bekleyip veya script kurup uğraştığı halde avucunu yalıyor
Allahtan benim 13 ultra miui 14 ile geldi. Başvuru yapıp açtım direk. Yoksa dediğiniz gibi bi ton uğraş gerçekten

leventtaka61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
LEVENT
Cihazım
SMART 6
Konular
4
Convert rom varsa olur habletech yayinladiiysa eng rom sonrası atiliyor , yada çin ubl yapmanız lazım. Ki Cin ubl kapalı dir sanırım açık olsada 200 dolar civarıdır , eng atsanız convert rom bulamazsınız, işiniz zor global olmayanz converti olmayan ve ya hyperos 2 olan cin qc işlemcili cihazlardan uzak durun.. artık ubl açma vs işleride bitti..

eeosman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi A1
Konular
0
Convert rom varsa olur habletech yayinladiiysa eng rom sonrası atiliyor , yada çin ubl yapmanız lazım. Ki Cin ubl kapalı dir sanırım açık olsada 200 dolar civarıdır , eng atsanız convert rom bulamazsınız, işiniz zor global olmayanz converti olmayan ve ya hyperos 2 olan cin qc işlemcili cihazlardan uzak durun.. artık ubl açma vs işleride bitti..
HyperOS 2 MTK işelmcili Çin cihazlarda sorun yok mu? Onların bl açılıyor mu, nasıl açılıyor?

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13

cenbir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cengiz
Cihazım
Redmi 9 Pro
Konular
2
bende almayı düşünüyorum çin modelini tavsiye edermsiniz arkadaşlar cünkü global ile arasında fark 70 dolar gibi fark tabi buda server kaydına gider tabiki 6000 mah pil avantajı da bu yüzden tercih ediyorum tabiki en önemlisi bl kilidi açılması bu olursa istenilen rom atılır

Üst Alt