Yardım Çinden 15 ultra aldım, tr dil desteği yok yardım lütfen.

Dyianos

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bugra
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
1
Selam Arkadaşlar,

Bugün çinden babama 15 ultra getirttim ancak Tr dil desteği yok, google play vs yok. İlk defa xiaomi kullanıyorum, çok övdüler falan ama şuan aşırı pişman oldum.
Hayır Türkiyede de satıyorlar nasıl Tr desteği yok anlamadım. Bunun bir çözümü falan var mı yardımcı olur musunuz lütfen?

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Selam Arkadaşlar,

Bugün çinden babama 15 ultra getirttim ancak Tr dil desteği yok, google play vs yok. İlk defa xiaomi kullanıyorum, çok övdüler falan ama şuan aşırı pişman oldum.
Hayır Türkiyede de satıyorlar nasıl Tr desteği yok anlamadım. Bunun bir çözümü falan var mı yardımcı olur musunuz lütfen?
Hocam almadan önce foruma yazsaydınız keşke :)
Çin model cihazlarda Google play servisleri ve Türkçe dil olmuyor. Eğer bootloader kilidini açabilirseniz global rom yüklenebilir. Çin cihazlarda kilit açmak zordu sanki, belki ücretli yaptırabilirsiniz. IMEI kayıt yaptırdınız mı?

Dyianos

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bugra
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam almadan önce foruma yazsaydınız keşke :)
Çin model cihazlarda Google play servisleri ve Türkçe dil olmuyor. Eğer bootloader kilidini açabilirseniz global rom yüklenebilir. Çin cihazlarda kilit açmak zordu sanki, belki ücretli yaptırabilirsiniz. IMEI kayıt yaptırdınız mı?
Daha şimdi geldi telefon elime, inanın bootloader falan hiç bilmiyorum. Tr de xiaomi bakmaz mı buna hocam ya? Yada hiçbir yolu yok mu çok saçma :(

suleyman_yunus32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
15
Google servslerini ayarlardak aktif edebilirsiniz. Sonra google play store yüklersin çalışır.
Tr dil desteği için ise BL açıp rom değiştirmen gerek

Dyianos

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bugra
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Google servslerini ayarlardak aktif edebilirsiniz. Sonra google play store yüklersin çalışır.
Tr dil desteği için ise BL açıp rom değiştirmen gerek
Peki BL nasıl açabilirim, adım adım yazabilir misin hocam?

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Çin serverları açık değil diye biliyorum kilit açılmıyor çok aptalca bir şey yapmışlar bu varyant cihazların serverları ayırıp diyelim açıldı birde üstüne İşlem başvuru kaydı yapmakta ayrı bir dert şöyle izah edeyim.
Tüm cihazlarda boot kilidi vardır her marka modelde hatta. Xiaomi de cihazı alınca cihazın içinden boot kilidi açmak için başvuru yapardık 3.gunun sonunda pcye bağlayıp kendi programı ile açarsın bu kadar basitti. Ve istediğin saatte sınırsız olarak başvuru hakkın vardı

Çin ADB boykot etmek için Google Play vs uygulamaları çin genelinde halk kullanmasın diye çin versiyonlara boot kilidi açma başvurusunu kaldırmış.global Avrupa çin fark etmez server yani (boot kilidi açma başvuru sistemi) üstüne birde günlük 1200 kişi kadar bir kişi sayısı koymuş akşam 19:00 saniyesinde başvuru sayısı doluyor haliyle başvuru yapmakta çok çok zor hale geliyor o yüzden ücretli şekilde açtırmak mantıklı oluyor

Üst Alt