Soru çin telefonu türkçe açıldı

• Konbuyu başlatan rfff
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 8
  • Görüntüleme 1K
R

rfff

Guest
slm yurtdısından telefon aldım satıcı aracılıgıyla kutusu kapalı jelatinle kaplı halde geldi mi4lerin kutusunun dıs yüzeyindeki kaplı jelatin gibi tamamen fabrika cıkısı gibi yani. telefonu jelatini söküp actıgımda o miui deki kurulum kısmı gelmedi direk açıldı telefon ve türkçe olarak açıldı herhangi bir dil seçimi yapmadım ilk açıldıgında kurulumda yapmadı direk türkce acıldı. sormak istediğim sey ilk kez actıgım halde neden kurulum kısmı gelmedi ve türkce olarak acıldı. normalmi bu izledigim vidyolarda böyle degil kurulum ve dil secimi oluyor.

TheMax

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mi Max Prime
Konular
20
aynen dediğiniz gibi kurulum ekranı gelmesi gerekli. nerden aldınız bilimiyorm ama satan kişi sadece rom yükleyip tekrar jelatinlemiş olabilir. kutuları jelatin kaplamak zor bişey değil...

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Bende aynı fikirdeyim satan kişi türkçe rom yükleyip kapatmış kutuyu.

_CeKoCu_

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aptal Adam
Cihazım
Mİ 5 , Mİ9 SE
Meslek
Danışman
Konular
33
orjinal ürün mü acaba

R

rfff

Guest
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaslar orginal telefon ve kesinlikle sıfır. bunlarda şüpe yok fakat gayet güzel kaplanmış şekildeydi kutusu yurtdışından rom yüklenip gelmiş galiba olamazmı böyle birşey? dediğim gibi ilk açtığımda kurulum ekranı gelmeden türkçe olarak açıldı ve google play falan yüklüydü. telefon sıfır ve original. kutusu açılmış olsa normal karsılarım fakat kapalı jelatinli gelmesine rağmen kurulum kısmı ilk açılışda olmadı ve türkçeydi. şüpeleneceğim bir durum olabilirmi sizce. dedigim gibi sıfır ve original telefon orasında sorun yok ama neden böyle geldi bazı vidyolarda açık kutu olanlarda kurulumsuz açıldıgını aynı böyle gördüm bu arada ama bu kapalı kutusunda geld.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam sıfır ve orjinal olabilir cihaz. Satıcı bir iyilik yapmıştır türkçe rom yüklemiş paketlemiş öyle göndermiştir. Kurulum ekranının gelmemesini ve tüürkçe olmasını başka açıklayamayız.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Telefonda Global rom yüklüyse Türkçe dil ve Google servislerinin bulunması normaldir.
Telefonu fabrika ayarlarına sıfırla yaparsanız, telefon ilk açıldığında kurulum ekranı gelir. Ancak bunu yapmadan önce lütfen Mi hesaba girip herhangi bir hesap eklenmiş mi kontrol edin. Eğer hesap görürseniz sakın telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamaya çalışmayın yoksa bir daha alamazsınız. Çalıntı moduna girer ve sizden o hesabın şifresini ister. Satıcı ile irtibata geçip o hesabın şifresini mutlaka öğrenmeniz ve kaldırmanız gerekiyor. Şifre olmadan hesabı kaldıramazsınız.
Eğer herhangi bir hesap yoksa sorun yok. Fabrika ayarlarına sıfırlayın, kurulumu yapıp güle güle kullanın. Şimdi oturup niye böyle diye kafamızdan yorumlar yapmanın bir manası yok. Çünkü hiçbirimizin gerçekte ne olduğunu bilmemiz mümkün değil. Satıcı biz değiliz.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

R

rff

Guest
Telefonda Global rom yüklüyse Türkçe dil ve Google servislerinin bulunması normaldir.
Telefonu fabrika ayarlarına sıfırla yaparsanız, telefon ilk açıldığında kurulum ekranı gelir. Ancak bunu yapmadan önce lütfen Mi hesaba girip herhangi bir hesap eklenmiş mi kontrol edin. Eğer hesap görürseniz sakın telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamaya çalışmayın yoksa bir daha alamazsınız. Çalıntı moduna girer ve sizden o hesabın şifresini ister. Satıcı ile irtibata geçip o hesabın şifresini mutlaka öğrenmeniz ve kaldırmanız gerekiyor. Şifre olmadan hesabı kaldıramazsınız.
Eğer herhangi bir hesap yoksa sorun yok. Fabrika ayarlarına sıfırlayın, kurulumu yapıp güle güle kullanın. Şimdi oturup niye böyle diye kafamızdan yorumlar yapmanın bir manası yok. Çünkü hiçbirimizin gerçekte ne olduğunu bilmemiz mümkün değil. Satıcı biz değiliz.

Sent from my MI PAD using Tapatalk
tskler. benim sormak istedigim sey farkıydı telefonu kapalı jlatinli kutusunda hic acılmamıs halde aldım actıgımda ilk kez tlfonu miui kurulum ekranı gelmedi ve tr acıldı sasırdım. fabrika cıkısı gelmiyomu bu diye aynı kapalı kutusunda acılan vidyo izledim ondada kurulum gelmeden acıldı. yani fabrika cıkısıyla nası tr acıldı kurulum ekranı gelmedi diye sordum

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
tskler. benim sormak istedigim sey farkıydı telefonu kapalı jlatinli kutusunda hic acılmamıs halde aldım actıgımda ilk kez tlfonu miui kurulum ekranı gelmedi ve tr acıldı sasırdım. fabrika cıkısı gelmiyomu bu diye aynı kapalı kutusunda acılan vidyo izledim ondada kurulum gelmeden acıldı. yani fabrika cıkısıyla nası tr acıldı kurulum ekranı gelmedi diye sordum
Ben buna da cevap verdim.

Şimdi oturup niye böyle diye kafamızdan yorumlar yapmanın bir manası yok. Çünkü hiçbirimizin gerçekte ne olduğunu bilmemiz mümkün değil. Satıcı biz değiliz.

Üst Alt