çin malı

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
iphone için işci gücünden yararlanılıyor, ama xiaomi telefonun işlemcisi her şeyi çine ait çin mali..
[doublepost=1514712377,1514712264][/doublepost]
haklısınız da etrafımda bi kaç kişidede aynı sorun var hatta bu forum da bayağı kişi bu sorundan şikayetci

Yine Bilip Bilmeden konuşmussunuz; Mi6'nın SoC birimini Qualcomm'a ait. Qualcomm Çin Malı mıymış bak bakalım haha--

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
iphone için işci gücünden yararlanılıyor, ama xiaomi telefonun işlemcisi her şeyi çine ait çin mali..
[doublepost=1514712377,1514712264][/doublepost]
haklısınız da etrafımda bi kaç kişidede aynı sorun var hatta bu forum da bayağı kişi bu sorundan şikayetci

iPhone nun en büyük tedarikçisi

Foxconn Tayvan kökenli ama büyük çoğunlukla Çin'de üretim yapıyor

Şimdi iPhone işçi gücü felan bırakın bu işleri ... Ben en basit inden örnek verdim

umutaxoy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
12
Şahsen genel kullanım için xiaomi yi başarılı buluyorum. Fakat ayrıntıya indikce telefonların neden ucuz olduğu anlaşılabiliyor. En önemli etkenin reklam giderleri olduğunu düşünüyorum. Çünkü cihazların reklamını bizzat kullanıcılar yapıyor.

Ayrıca telefonların ekranları başarılı değil.evet genel kullanım için yeterli ışığı güçlü veriyor parlaklık çok iyi fakat kaliteli değiller.yani kara kaşına kara gözüne uygun fiyatlı değiller.muhakkak ki birşeylerden kisiyorlar.

Ama bu telefonlarin genel anlamda kaliteli olduğu gerçeğini değiştirmiyor.sahsen ben fps oyunlardaki dokunmatik kalitesini beğenmiyorum ama telefona pislik atamam:)

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

by_colakoglu

Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terkedilemez.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
Öncelikle dünya üzerinde satılan iphone ve bazı samsung serileri de dahil toplam telefon üretiminin ne kadarı çin de yapılıyor diye ufak bir araştırma yapılırsa, çin malı tabirinin ne kadar saçma olduğu ortaya çıkacaktır....

Üst Alt