çin malı

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
yalnız bahsettiğiniz sorun işlemciyle alakali ki mi 6 snapdragon 835 kullanıyor. hani şu Samsung dahil çoğu büyük markaların kullandığı işlemci. açma sebebebiniz ve saldırdığıniz yer o kadar celiskiliki verebilecek doğru düzgün bir cevap bile bulamadım. telefonu güç tuşuna basarak açıyorsunuz dimi?

Skywriter

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
9
yalnız bahsettiğiniz sorun işlemciyle alakali ki mi 6 snapdragon 835 kullanıyor. hani şu Samsung dahil çoğu büyük markaların kullandığı işlemci. açma sebebebiniz ve saldırdığıniz yer o kadar celiskiliki verebilecek doğru düzgün bir cevap bile bulamadım. telefonu güç tuşuna basarak açıyorsunuz dimi?

Geçen de biri buralara yazmıştı, üstte sebekede 4.5G yerine 4G yazıyor diye cihazını iade etmiş sonra cihazda sorun yok diye geri yollamışlar, xiaomiyi dava edecekmiş niye 4.5G yazmıyor diye.

Allah'ım sen sabır ver

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
Geçen de biri buralara yazmıştı, üstte sebekede 4.5G yerine 4G yazıyor diye cihazını iade etmiş sonra cihazda sorun yok diye geri yollamışlar, xiaomiyi dava edecekmiş niye 4.5G yazmıyor diye.

Allah'ım sen sabır ver
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Allah'ım sabır ver ..

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Yatay modda simetrik durma gibi bir kuralı unuttuğu için iphone x 6000 tl ye satılıyor. Şayet her konumda simetrik olsa demekki 10 000 tl ye satılabilir.
Ustam senin iPhone un bağlandığı baz istasyonları huawai tarafından yapılıyor.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Çin malı telefon almayın telefonu ilk aldığım günden beri donuyor 3 kere garaniye gimesine rağmen düzelmedi, çin malı telefon almayın aldırmayın.
Hocam senin telin markası ne mi6 mı?cihazım/tüm özellikler kısmının ekran görüntüsünü atarmısın

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
iphone için işci gücünden yararlanılıyor, ama xiaomi telefonun işlemcisi her şeyi çine ait çin mali..
[doublepost=1514712377,1514712264][/doublepost]
haklısınız da etrafımda bi kaç kişidede aynı sorun var hatta bu forum da bayağı kişi bu sorundan şikayetci
Bilip bilmeden, öyle kulaktan dolma, sokak ağzı ile "Çin Malı" tabirini bir şeyi kötüleme anlamında kullanırsanız böyle herkes sizinle dalga geçer.
Xiaomi'nin işlemcisi dahil herşeyi Çin malı diyorsunuz. Bana en iyi telefonların işlemcilerini yazar mısınız? Bunların kaçı Snapdragon kullanıyor? Acaba Foxconn ismini hiç duydunuz mu? Söyleyeyim, Apple, HP, Asus gibi firmaların her türlü elektronik kartlarını üreten şirkettir. Xiaomi'nin elektronik kartlarını da Foxconn üretir.
Çin malı demeden önce, merdiven altı ile kaliteyi birbirinden ayırın lütfen. İnternetten Xiaomi'nin üretim bandlarının videolarını bir izleyin isterseniz. Ondan sonra tekrar düşünün.
Bu arada dünyada şu anda kaç milyon Xiaomi cihazı olduğunu da bir araştırın. Birkaç yüz sorunun devede kulak kaldığını göreceksiniz. Kaldı ki tüm markaların kendilerine ait forumlarında da yüzlerce sorun okursunuz. Çünkü forumlar sorunlar için vardır. Elbette herkes sorununu yazacak. Bu sorunların%90'ı da kullanıcı kaynaklıdır. Daha yeni bir konu açılmıştı. Telefonda 4,5G yerine 4G yazdığı için aldığı yeri mahkemeye verdiğini yazmıştı. Bu durumdaki kullanıcıların akıllı cihazları ellerine alması bile yasaklanmalı zaten.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
arkadaş bataryası patlayan orjinal "zamzung" lardan bi haber herhalde :D

Zaferksc78

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sporcu
Konular
38
Şu an en iyi kaliteli ve verimli teknolojik ürünleri Çin üretiyor..
Çin malı diyerek genelleme yapmayın.
İphone diye övülen cihazlar bile Çin'de üretiliyor, adamlar firmaların talebine göre şekillenip ona göre o özellikte ürün üretiyorlar..
Mesela bir firma çıkıyor bana bu paraya böyle bir ürün üret diyor adamlar da öyle üretiyorlar..
Ve emin ol kendi yerli markaları dünya da ki bir çok markadan çok daha önde, adamların dünya pazarına girmemiş ve ismini asla duymadığınız sadece kendi ülkelerinde satış yapan kalite ve fiyat bakımından çok mükemmel cihazlar ve ürünler üreten yerli firmaları var..
Teknolojik ürünler biraz şans işi, ben Teknoloji pazarında Samsung Apple Lg gibi dünya devi diye geçen markaların bir çok akıl mantık almayacak kronik sorunlu cihazlar ürettiğine hepimiz şahit olmuşuzdur... Ve ben Xiaomi'nin bir çok modelinde hiç çok büyük bir kronik soruna rastlamadım ve şahit olmadım.
Kısacası dediğim gibi teknoloji işi biraz şans işi en iyi marka sayılan bir firmanın cihazını alırsınız saçma sapan bir sorunla karşılasırsınız ama bir diğer yönden sınıfında rakiplerinden daha zayıf bir firmanın cihazını alırsınız tek bir sorun yaşamaz çok memnun kalırsınız.
Genelleme yapmadan önce biraz objektif bakmalısınız.
Bu arada geçmiş olsun.

Üst Alt