- Adım
- Sefa
- Cihazım
- İphone 7 plus
- Meslek
- Photography
- Konular
- 8
redmi note 8 pro cihazımı sattım sizce ne almalıyım ? garantili mi garantisiz mi bütçe 2- 2200 felan
ilk defa konu açtım mazur görün
Yönetici taginiz h.o nasıl aldınız sorması ayıp )9 T ve pro kullanan biri olarak 9 T pro derim hocam
band 20 varmıydı birde ikisi arasında lens farkı var mı ? ve garantilimi cihazlarınız ?9 T ve pro kullanan biri olarak 9 T pro derim hocam
Yönetici taginiz h.o nasıl aldınız sorması ayıp )
band 20 varmıydı birde ikisi arasında lens farkı var mı ? ve garantilimi cihazlarınız ?
şebeke problemi felanoluyor mu hiç 4.5 g kullanılabiliyor mu volte felan ? sesin karşıya gitmemesi durumu felan oldumu hiç ?Çalışınca oluyor demekki hocam.
İkisinde de band 20 vardı. İkiside garantisizdi. Yeğenim sever fotoğraf karşılaştırmayı. O fark var dayicim demisti. Aynı açıdan çekilen fotoğraf PC de zoom yapınca farkı ortaya çıkmıştı. 9 T pro işlemciden sanırım daha keskin ve dağılma çok azdı.
Bu güne kadar hiç sorun yaşamadım. Volte kullanmıyorum. Tek sim kullanıyorum.şebeke problemi felanoluyor mu hiç 4.5 g kullanılabiliyor mu volte felan ? sesin karşıya gitmemesi durumu felan oldumu hiç ?
Nokia 3310 bulursan al kafan rahat olurredmi note 8 pro cihazımı sattım sizce ne almalıyım ? garantili mi garantisiz mi bütçe 2- 2200 felan