Yardım Cihazımı bul depolama alanı hasarlı. Cihazınız güvenli değil HATASI!

Tayfnergin1997

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
Note 8
Konular
3
Cihazıma uzun bir aradan sonra orjinal rom yüklemek istedim. 10.3.4 global stabil rom u twrpden zip ile yükledim lakin stabilitesini beğenmedim.

Birde fastboot ile yüklesem fark edermi diye düşündüm ve mitools ile yüklemeye karar verdim. Yüklerken mitools programında "clear and lock" seçeneği otomatik işaretli imiş. Fark etmedim. Bootloaderim kitlendi. Yeni rom vs atılmıyor.

Cihaza yazılım atmam başarılı oldu fakat. "Cihazımı bul depolama alanı hasarlı.cihazınız güvenli değil" hatası veriyor. Mi accounta hiçbir şekilde bağlanamıyorum 1 2 dakika sonra tekrar deneyin diyip duruyor. Oyunlarda gyroscop çalışmıyor. Wifi çalışmıyor.

Bunu düzeltmenin hiçbir yolu yokmu. Telefonculara verecek bütcem hiç yok. Önümdeki 2 ay çok sıkışığım. Yardımlarınızı bekliyorum.

serhankocak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serhan
Cihazım
mi note 10 lite
Meslek
bilgi işlem
Konular
35
bl kilidini tekrar açıp twrp kurun full wipe sonra format data yapıp rom atın

Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
43
Cihazıma uzun bir aradan sonra orjinal rom yüklemek istedim. 10.3.4 global stabil rom u twrpden zip ile yükledim lakin stabilitesini beğenmedim.

Birde fastboot ile yüklesem fark edermi diye düşündüm ve mitools ile yüklemeye karar verdim. Yüklerken mitools programında "clear and lock" seçeneği otomatik işaretli imiş. Fark etmedim. Bootloaderim kitlendi. Yeni rom vs atılmıyor.

Cihaza yazılım atmam başarılı oldu fakat. "Cihazımı bul depolama alanı hasarlı.cihazınız güvenli değil" hatası veriyor. Mi accounta hiçbir şekilde bağlanamıyorum 1 2 dakika sonra tekrar deneyin diyip duruyor. Oyunlarda gyroscop çalışmıyor. Wifi çalışmıyor.

Bunu düzeltmenin hiçbir yolu yokmu. Telefonculara verecek bütcem hiç yok. Önümdeki 2 ay çok sıkışığım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Rehber - Bootloader Kilidi Kapalı Cihaza Rom Yükleme Rehberi [UNBRİCK]

Hocam bu konu işinizi görebilir mi ?

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Merhaba ,

Kilit daha önce hangi hesapla açıldıya aynı hesapla beklemeden tekrar açılabilmektedir.O hesap size ait ise hemen açarak tekrar benim tavsiyem ilk çin orjinal romu kurup tamamen temizlemek sonra twrp kurup istediğiniz costum roma geçe bilirsiniz ,

ancak son versiyondan ziyade miui 9 versiyonlarını kurmanız da daha iyi olacaktır.

Depolama hatasının sebebi çok fazla rom değiştirmeniz ve romdan roma versiyonlarında sorun yaşamasından kaynaklı olmaktadır.

Oyla:

Tayfnergin1997

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
Note 8
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bl kilidini mi flash tool v2 ile deneyebilirsiniz
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dip not : Cihazın brick olma şekline Orjinal recovery imajının zarar görüp görmediğine göre işlemin çalışmama ihtimali mevcuttur.

benim stock recovery error hatası aldığım buna benzer bi yöntem denemistim bundada muhtemelen aynısı olacaktır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba ,

Kilit daha önce hangi hesapla açıldıya aynı hesapla beklemeden tekrar açılabilmektedir.O hesap size ait ise hemen açarak tekrar benim tavsiyem ilk çin orjinal romu kurup tamamen temizlemek sonra twrp kurup istediğiniz costum roma geçe bilirsiniz ,

ancak son versiyondan ziyade miui 9 versiyonlarını kurmanız da daha iyi olacaktır.

Depolama hatasının sebebi çok fazla rom değiştirmeniz ve romdan roma versiyonlarında sorun yaşamasından kaynaklı olmaktadır.
Hocam #9 resimlere bi bakarmısın hesap yoktu cihazımda her seferinde sıfır temiz kurulum yapmaktayım. Mi hesabınıda hicbir zaman aktif etmedim. Sadece ilk aldığımda biotloader kilidini açmak için kullandım kaldırdım

Oyla:

serhankocak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serhan
Cihazım
mi note 10 lite
Meslek
bilgi işlem