Soru Cihazımda ghost screen var servise gönderirsem ücret talep edilir mi

uccomak95

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Redmi 8
Konular
2
Kvk garantili Redmi 8 cihazımda ghost screen sorunu var bir de ek olarak dokunmatik arada algılamıyor ekranı kapatıp açınca düzeliyor ve normal kullanırken de ekranın alt bölümünde ciddi bir ısınma sorunu oluyor ekran değişiminden ücret talep edilir mi?
Kasada ufak çizik var bu servisin kararını etkiler mi?

neocasarea

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ufuk
Cihazım
note5pro
Konular
1
stock rom kullanirken benim telefondada ghost vardi. bir onceki actigim uygulamanin izleri ekranda kaliyordu. lineageos kullanmaya basladigimdan beri olmuyor tertemiz bir ekranim var su an.. ben donanimsal sanmistim yazilimsalmis megerki.

Oyla:

uynsogl

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Curtana
Konular
1
Cihazı gönderirsiniz incelemeye alınır deltada 3 gün içinde ekranım değişip cihazım tertemiz tarafıma geri gönderilmişti ve tek kuruş ücrette talep edilmemişti. Kvk nın da talep etmeyeceğini düşünüyorum. Kasada darbe, ezilme yoksa sorun etmezler bence kasadaki çiziklerde normal illaki meydana geliyor

Oyla:

Selimcan135

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Selimcan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
22
Cihazı gönderirsiniz incelemeye alınır deltada 3 gün içinde ekranım değişip cihazım tertemiz tarafıma geri gönderilmişti ve tek kuruş ücrette talep edilmemişti. Kvk nın da talep etmeyeceğini düşünüyorum. Kasada darbe, ezilme yoksa sorun etmezler bence kasadaki çiziklerde normal illaki meydana geliyor
Hocam siz sanşlıymışsınız.Delta para almadan kolay kolay degisim yapmıyor.(kendi telefonumdan biliyorum)

Oyla:

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Kvk dan sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum

Oyla:

uynsogl

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Curtana
Konular
1
Hocam siz sanşlıymışsınız.Delta para almadan kolay kolay degisim yapmıyor.(kendi telefonumdan biliyorum)

Sanıyorum cihazı inceleyen arkadaşın insiyatifi söz konusu oldu yoksa sizinde dediğiniz üzere ekranı değişmeyen ve ücret çıkarılan birçok kişiyi gördüm cihaz kasası ve ekranı temiz olmasına rağmen kullanıcı hatası denilmişti bilemiyorum ama yinede şahsım açısından maduriyetle karşılaşmadığım için firma adına net birşey söylemek doğru olmaz.

Oyla:

umtcntprk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi Redmi 8
Konular
0
Cihaz eğer garantiliyse uğraşmadan ver derim fakat uğraşmak gibi görmezsen eğer yazılımı değiştirirsen düzeliyor. Bende redmi 8 var android 9 sürümünde bu sorun varken 10 güncellemesi yaptığım zaman çözülmüştü...

Oyla:

uynsogl

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Curtana
Konular
1
Cihaz eğer garantiliyse uğraşmadan ver derim fakat uğraşmak gibi görmezsen eğer yazılımı değiştirirsen düzeliyor. Bende redmi 8 var android 9 sürümünde bu sorun varken 10 güncellemesi yaptığım zaman çözülmüştü...

Ghost screen donanımsal diye biliyorum ben hocam. Şuana kadar sadece mi8 de yaşamıştım bu durumu yazılım değiştirmede düzelmesi acaba o yazılıma eklenen veya değiştirilen cihaz renk ve sıcaklık gibi default ayarların değişmesinden felan kaynaklı olabilir mi ki. Ki oda düzeltme yapmıyor mevcut sorunu perdeliyordu. Ben yazılım değiştirsemde çözüm olmamıştı o zamanlar.

Oyla:

umtcntprk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi Redmi 8
Konular
0
Valla hocam ghost screen evet normalde donanılsam bir sorun ama redmi 8 kullanan biri olarak yazılımla çözüldüğünü gördüm. Şuan ben cihaz performansını beğendiğim için android 9 sürümlü miui 11 kullanıyorum şuan bu sorun bende var fakat beni rahatsız etmediğinden değiştirmiyorum. Ama android 10 güncelleyince çözüldüğünü farkettim hemde defalarca. Temiz bir kurulum yaparsanız çözülür diye umuyorum

Oyla:

uynsogl

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Curtana
Konular
1
Valla hocam ghost screen evet normalde donanılsam bir sorun ama redmi 8 kullanan biri olarak yazılımla çözüldüğünü gördüm. Şuan ben cihaz performansını beğendiğim için android 9 sürümlü miui 11 kullanıyorum şuan bu sorun bende var fakat beni rahatsız etmediğinden değiştirmiyorum. Ama android 10 güncelleyince çözüldüğünü farkettim hemde defalarca. Temiz bir kurulum yaparsanız çözülür diye umuyorum

Mi8 evde yatıyor halen benim cihazdaki ufak bir sorunda değildi ama üzerine kaç güncelleme gelmiş etmiştir şimdi sizin bu yorumunuzdan sonra farklı yazılımlar ilede test edeceğim iyice kim bilir belki çözüm olur yada iyiden iyiye mevcut sorunu perdeler. bakalım..

Oyla:
Üst Alt