Yardım Cihazım Recovery modda kaldı yardım edebilecek birileri varmı

alper38k

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mi 8 Dipper
Konular
7
Merhaba arkadaşlar lineage OS 14.1 yüklemiştim en son beğenmedim geri Global developer 7.6.8 modu yüklerken cihazın bootloader kilidi kapandı mevcut unlock programıda işe yaramıyor yardım lütfen

alper38k

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mi 8 Dipper
Konular
7
çin developer romunuda indirdim sizin daha önce anlattığınız konulardan da faydalanıyorum pdanet sürücüleri yükledim herşey normal görünüyor ama olmuyor

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
çin developer romunuda indirdim sizin daha önce anlattığınız konulardan da faydalanıyorum pdanet sürücüleri yükledim herşey normal görünüyor ama olmuyor
Hocam olmuyor söylemi çok açık, ne olmuyor bunu söylemeniz gerekli. Olmayan şeyi ss lerle destekleyin görelim neyin olmadığını anlatamıyorsanız. Olmuyor diyip geçmeyin nesine yardım edelim o kelimenin. Siz olmayan şeyle ilgili bir iki görsel hazırlayın sabah bakarım.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

alper38k

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mi 8 Dipper
Konular
7
Sağolun hocam az önce unlock başvurusunun cevabı geldi. Şu anda cihazı yeniden unlock yaptım fastboottan global developer romu yüklüyorum. Şu anda sorun görünmüyor. Teşekkürler.

Hocam yüklediğim lineage os 14.1 android 7 tabanını kullanıyordu zannedersem geri global rom yüklerken global developer rom android 6 tabanlı olduğundan dolayı sorun çıktı diye tahmin ediyorum tabi siz daha iyi bilirsiniz.

Oyla:

aLLMeTaLLiCa

Aaaaaaaaa1
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...........1
Cihazım
...........1
Meslek
Veri Giriş ( sekreter )
Konular
44
Sağolun hocam az önce unlock başvurusunun cevabı geldi. Şu anda cihazı yeniden unlock yaptım fastboottan global developer romu yüklüyorum. Şu anda sorun görünmüyor. Teşekkürler.

Hocam yüklediğim lineage os 14.1 android 7 tabanını kullanıyordu zannedersem geri global rom yüklerken global developer rom android 6 tabanlı olduğundan dolayı sorun çıktı diye tahmin ediyorum tabi siz daha iyi bilirsiniz.

Tamamdır . Geçmiş olsun tekrardan :)

Oyla:

Admin

Elit Üye
Elit Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Admin
Cihazım
Mi5 Pro
Meslek