Yardım Cihazım Global Değil mi

sb20182018

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan
Cihazım
Mi5s Plus
Konular
16
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 9.6 Kararlı 9.6.2.0
Telefon Modeli
Mi5s Plus
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar şimdi ben turuncu mağazada delta garantili xiaomi 5s plus aldım imeilerimi sorguladığımda e devlete ihracatçı yoluyla garantili diyor bu anladım şimdi benim anlamadığım durum ise
adresinde ürün doğrulaması yaptığımda şu uyarıyı aldım
Xiaomi'yi seçtiğiniz için teşekkür ederiz!
Ancak, satın aldığınız cihaz resmi bir global sürüm değildir ve kullanıcı deneyimi bundan etkilenebilir. Bir dahaki sefere, resmen yetkili resmi kanallar aracılığıyla cihazın resmi global sürümünü satın alınız.

Acaba yanlış bir romu yüklü orijinal resmi rom yüklü değil mi bi yardımcı olun acil

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

sb20182018

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan
Cihazım
Mi5s Plus
Konular
16
O kadar para ödüyoruz başımıza gelene bak global güncellemeleri almasak ne olacak cihaz kapanacak

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
O kadar para ödüyoruz başımıza gelene bak global güncellemeleri almasak ne olacak cihaz kapanacak

neden kapansin cihaz? uzerindeki rom ile kullanirsin en kotu bi sekilde rom kurarsin b.l kilidini kapamasinlar.yeter

Oyla:

Abdullah123

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abdullah
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
0
Hayır cihazınızda doğru rom yüklü her hangi bir yazılımsal sorun yok. Ancak cihazınız Çin için üretilmiş bir cihaz. Xiaomi'nin saçma poltikalarından biri... Mi5sPlus gibi eski cihazlar için her hangi bir anlam ifade etmeyecektir ancak bundan sonra alacağınız Xiaomi telefonların Global pazar için üretilmiş olmasına dikkat edin.
Bende note 8 pro aldım aynı şekilde diyor cihaz da pubg oyunu oynarken bile Ortadoğu serveti Avrupa'dan daha iyi bağlantı konusunda acaba onunla ilgili ne yapabiliriz

Oyla:
Üst Alt