Yardım Cihazım Global Değil mi

sb20182018

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan
Cihazım
Mi5s Plus
Konular
16
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 9.6 Kararlı 9.6.2.0
Telefon Modeli
Mi5s Plus
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar şimdi ben turuncu mağazada delta garantili xiaomi 5s plus aldım imeilerimi sorguladığımda e devlete ihracatçı yoluyla garantili diyor bu anladım şimdi benim anlamadığım durum ise
adresinde ürün doğrulaması yaptığımda şu uyarıyı aldım
Xiaomi'yi seçtiğiniz için teşekkür ederiz!
Ancak, satın aldığınız cihaz resmi bir global sürüm değildir ve kullanıcı deneyimi bundan etkilenebilir. Bir dahaki sefere, resmen yetkili resmi kanallar aracılığıyla cihazın resmi global sürümünü satın alınız.

Acaba yanlış bir romu yüklü orijinal resmi rom yüklü değil mi bi yardımcı olun acil

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Hknmktv

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Konular
3
Şimdilik her hangi bir sorun yok hocam. farklı roma geçmeniz bence gereksiz olur. Eğer ileride problem yaşarsanız bir şekilde çözüm buluruz. Her halükarda bootloader kilidinizi kapatmayın ama.

Hocam konuları birleştirip siz bir konu açar mısınız? Şu saatten sonra forum bu konu ve benzeri konularla dolacak maalesef. Xiaomi her halde intihara kalkıştı

Oyla:

sb20182018

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan
Cihazım
Mi5s Plus
Konular
16
Global betaya geçsem cihazımın güvenlik açısından sorunlar olur mu root açık oluyor ya bu durum sıkıntı olur mu

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam konuları birleştirip siz bir konu açar mısınız? Şu saatten sonra forum bu konu ve benzeri konularla dolacak maalesef. Xiaomi her halde intihara kalkıştı

Hocam gelişmelere göre bir rehber konu hazrlayıp paylaşmayı planlıyoruz fakat hala net olmayan bazı durumlar var. Onlar da netleşsin ki rehber akılda soru işareti bırakmasın. :)

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
hanımın mi5s de malesef çin cihazı çıktı ama nazar değdi bugüne kadar hep dikkat ederek kullandı dün okadar uyarmama ragmen cocugu uyutmak için program kurmus ekranıda açık bırakmış telefon çocuk uyusun diye müzik çalarken cocugun yanında bırakıp odayada gşrmemiş daha işten geldim tabi bu kesin ekranı kapatmadı gene hemen kapatayım diye bi girdim ne göreyim gostt screen :D kimin nazarı değdi çıksın ortaya :)) 3saat aynı ekranda bırakmış telefonu ısınıcak şekilde. soguttum düzeldi inş. gene çıkmaz yoksa servis yolu

Thank you for choosing Xiaomi!
However, the device you purchased is not an official global version and user experience may be affected. Next time, please purchase the official global version of the device through officially authorized channels.

Oyla:

Hknmktv

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Konular
3
Hocam gelişmelere göre bir rehber konu hazrlayıp paylaşmayı planlıyoruz fakat hala net olmayan bazı durumlar var. Onlar da netleşsin ki rehber akılda soru işareti bırakmasın. :)
H

Hocam yetkililerle görüştünüz mü peki onlar ne diyor bu işe çok üstün körü açıklama yapmış forum yetkilileri sağolsunlar angel~~

Oyla:

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
28
Cantara hocam bende şubattan beri mi 6 kullanıyorum. Çok çok çok memnunum. Ama kvk garantili bir cihaz nasıl global çıkmaz anlamıyorum. Bl kilit felanda kapalı. Aldığımdan beri global kararlı ve kendisi güncelleme yapmakta. İnşallah en kısa zamanda rehberi hazırlayıp bizi bilgilendirirsiniz hocam.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
H

Hocam yetkililerle görüştünüz mü peki onlar ne diyor bu işe çok üstün körü açıklama yapmış forum yetkilileri sağolsunlar angel~~

Hocam uzun zamandır zaten bunu planlıyorlardı. Zannediyorum şimdilik nabız yokluyorlar. Gelecek geri dönüşlere göre bir planlama yapacaklar.

Cantara hocam bende şubattan beri mi 6 kullanıyorum. Çok çok çok memnunum. Ama kvk garantili bir cihaz nasıl global çıkmaz anlamıyorum. Bl kilit felanda kapalı. Aldığımdan beri global kararlı ve kendisi güncelleme yapmakta. İnşallah en kısa zamanda rehberi hazırlayıp bizi bilgilendirirsiniz hocam.

Hocam Redmi Note 5 sonrası cihazlar için problem olacak gibi görünüyor. Bu cihazlar için ARB'yi de devreye aldılar zaten. Mi6'lar için problem olmaz büyük ihtimalle :)

Oyla:

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
28
Hocam uzun zamandır zaten bunu planlıyorlardı. Zannediyorum şimdilik nabız yokluyorlar. Gelecek geri dönüşlere göre bir planlama yapacaklar.

Hocam Redmi Note 5 sonrası cihazlar için problem olacak gibi görünüyor. Bu cihazlar için ARB'yi de devreye aldılar zaten. Mi6'lar için problem olmaz büyük ihtimalle :)
İnşallah hocam ya. Ama genede sizin gibi bilgili kişilerden gelecek düzenlemeler içimi rahatlatıyor. Aslında acaip derecede eu miui 10 geçesim var ama uğraşıp bozarım telefonu diye frenliyorum kendimi :)

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
roll back gelene kadar kafamız rahat sonrası allah kerim :)

Oyla:
Üst Alt