Çözüldü Cihazım fastbootta kaldı

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Merhabalar değerli üyemiz sizlere yardımcı olacağım lakin dediklerimi tamamen uygulamalısınız.

Öncelikle bu toolu kullanacağız.

İndirilicekler

1- bu romu indiriniz

2- bu romuda indiriniz

3 - Recovery - Xiaomi Mi 9 SE Twrp 3.3.0-0421 Tek Tuş Yükleme Aracı twrp kurulumu içinde bunu indiriyoruz

Uygulama

1- Cihazimizi fastboot moduna alıyoruz ve bilgisayarımıza bağlıyoruz

2- mi flash toolu açıyoruz refreshe tıklıyoruz cihazimizin driverleri kurulu ise altta gozukecektir.

3- 1.de paylaşmış olduğum romu pcde winrar yardımı ile masaüstüne çıkartıyoruz

4- mi flashtan selecte tıklıyoruz ve masaüstüne çıkan romu buluyoruz tek imagesi secmiyceksiniz icinde images ve diger dosyalarinda oldugu klasörü sececeksiniz

5- mi flashin altindaki ( Flashall unutmayın bunu seçiniz)

6- ve flasha basıp romu flashlayiniz

7 - flashlama bittikten sonra cihaziniz açılacaktır kurulum ekranı geldiginde cihazinizi fastboot moduna aliniz

8 - twrp tek tuşla yükleme aracı ile cihaziniza twrpyi kuruyoruz twrp acildiktan sonra wipeden format data ya girip gelen ekrana yes diyoruz onaylıyoruz

9 - pc ye geliyoruz ve cihazin hafizasina eu 9.7.25 romunu atiyoruz

10 - twrpden installe gelip hafizaya atmış oldugumuz romu bulup flashliyoruz ve sonra reboot yapiyoruz bu kadar

lifekiss1907

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Mi 13T PRO
Meslek
Katip
Konular
7
metinkarakus Hocamın uzun uğraşları sonucunda hallettik. Başta metinkarakus hocam olmak üzere yardım amaçlı cevap yazan herkese teşekkür ederim :)

Sinankerti01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orta düzey
Cihazım
Mi9SE
Konular
11
Helal

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

espiyano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 10 G
Konular
28
Cozumu nasil yaptiginizi da yazarsaniz.Bundan sonra problem yasayan uyeler icin hem cozum olur hemde gereksiz konu acilmaz.

lifekiss1907

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Mi 13T PRO
Meslek
Katip
Konular
7
Fastboot ekranından rom dosyalarını tek tek elle flashladik bilgisayarın CMD ekranından. Daha sonra telefon fastboot brickten kurtuldu sonra direk tekrar fastboot moda alıp twrp kurup format data yapıp romu kurdum:) Umarım aciklayabilmisimdir. Twrp bölümüne kadar işlemleri team üzerinden Metin hocam halletti çünkü
Cozumu nasil yaptiginizi da yazarsaniz.Bundan sonra problem yasayan uyeler icin hem cozum olur hemde gereksiz konu acilmaz.

espiyano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 10 G
Konular
28
2016.senesinde yne burda gorevli olan skorpi hocam sayesinde ayni yontemle (.img dosyalarini) rom dan ayiklayip tek tek cmd uzerinden flashlayarak Huawei Mate 7 telefonumu kurtarmistik.Ayni mantik tabi bu yillar icersinde ben unuttum o yaptiklarimizi sayenizde bilgilerim tazelendi.Sorunun cozulmesine sevindim.

Üst Alt