Yardım cihazım fastboot modda kaldı.

Kmlkzy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 5
Konular
8
merhabalar stoya nın vermiş oldugu rog edition romu yüklemeye çalışırken orange twrp de format data yapın demiş ben data yaptım şuanda twrp gittti ve yüklemeye çalıştıgımda tekrar telefonun kendi fastbootu geliyor ve sistem açılmıyor yardım edin lütfen.

Pivok

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Pivok
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Operatörlük
Konular
29
Büyük geçmiş olsun sıfırdan fastboot rom yükleyin inşallah yüklenir aksi takdirde cihaz brick olmuş demektir böyle dediğime bakmayın belkide hata stoyada değil sizdedir yanlış uygulama yapmissinizdir

Son düzenleme:

Kmlkzy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 5
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben anlamadım konusurken hiçbişey olmaz diyolar şimdi inşallaha kaldı iş.

Pivok

Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Pivok
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Operatörlük
Konular
29
Hocam romu paylaşırken arkadaşlar zaten sonunda size diyorlar ki (Yapılan işlemlerde oluşabilecek herhangi bir problemde sorumluluk size aittir.Ben veya Miui Türkiye asla sorumlu tutulamaz.) Diye belirtiyorlar zaten ama biz her zaman olmedikce burdayiz çözümü size anlattım deneyin sonrada buraya yazın

Pivok

Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Pivok
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Operatörlük
Konular
29
Ne yaptınız durum nedir yazabilir misiniz

Kmlkzy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 5
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne yaptınız durum nedir yazabilir misiniz
şuan fastboot rom attım hocam telefon açıldı. ama eski bir miui sürümü miui 10 olarak açıldı. güncellersem imei gidermi acaba ?

Pivok

Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Pivok
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Operatörlük
Konular
29
Cihaza Imei atıldı mı

LionKing17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
S
Cihazım
Xiaomi Mi 9TPro
Konular
5
merhabalar stoya nın vermiş oldugu rog edition romu yüklemeye çalışırken orange twrp de format data yapın demiş ben data yaptım şuanda twrp gittti ve yüklemeye çalıştıgımda tekrar telefonun kendi fastbootu geliyor ve sistem açılmıyor yardım edin lütfen.

Stoya'nın söylediği ROM kurulumunda bir problem yok. Tahminimce siz çoğu ilk defa rom kuran kişiler gibi format data-yes sonrasında REBOOT-RECOVERY yaptığınız için telefon kendini fastboot moduna atmış. Orange Fox Recovery kullanmanızı tavsiye ederim, onda böyle bir durumla karşılaşmazsınız. videodan Orange Fox nasıl yüklenir inceleyebilirsiniz. Ayrıca en son sürümünü bulup kurabilirsiniz. Açılan ekran sol tarafta XIAOMI- seçerek, kararlı sürümler altında bulunan şu an son sürüm olan R11.0-1 sürümünü yükleyip, kurabilirsiniz.

-YouTube üzerinde TWRP ile rom nasıl yüklenir, Orange Fox ile rom nasıl yüklenir ya da rom nasıl yüklenir yazıp videoları inceleyerek daha iyi fikir sahibi olursunuz. Ayrıca birçok çeşit rom bulunmaktadır ve bu romların birbirlerine tasarımsal, görsel ya da farklı farklı özellikler barındıran sürümleri mevcuttur. Yine yüklemek istediğiniz romun adını Youtube üzerinde aratarak ROM hakkında fikir edinebilirsiniz.
evet cihazda imei vardı zaten şuan baktım imei duruyo ama güncelleme yaparsam imei gidermi diye soruyorum size..
-IMEI Hangi durumlarda gider/gitmez bu linkte mevcut. Konuyu ve konuda yazılanları okuyarak ne zaman imei gider/gitmez öğrenebilirsiniz.

Son düzenleme:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Ben format data yes yapın demişim siz İLK mesajınızda yazdığınız gibi sadece data yapmışsınız :) Kmlkzy,

Geçmiş olsun bir daha ki sefere soru sorarak değil de verilen linkleri okuyarak/inceleyerek işlem yapın bir zahmet....

Üst Alt