Yardım cihazım fastboot modda kaldı.

vefa272700

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Redmi note 9 pr
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Lütfen konuları tam anlamadan işlem yapmayınız. Böyle sıkıntılar oluyor. Hele ki ilk defa yapıyorsanız sadece bir konuda ki bilgilerle sınırlı kalmayınız. Farklı konulara da bakıp her şeyi net bir şekilde kavrayınız.

Son düzenleme:

Kmlkzy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 5
Konular
8
Stoya'nın söylediği ROM kurulumunda bir problem yok. Tahminimce siz çoğu ilk defa ROM kuran kişiler gibi format data-yes sonrasında REBOOT-RECOVERY yaptığınız için telefon kendini fastboot moduna atmış. Orange Fox Recovery kullanmanızı tavsiye ederim, onda böyle bir durumla karşılaşmazsınız. videodan Orange Fox nasıl yüklenir inceleyebilirsiniz. Ayrıca en son sürümünü bulup kurabilirsiniz. Açılan ekran sol tarafta XIAOMI- seçerek, kararlı sürümler altında bulunan şu an son sürüm olan R11.0-1 sürümünü yükleyip, kurabilirsiniz.

-Ayrıca YouTube üzerinde TWRP ile rom nasıl yüklenir, Orange Fox ile rom nasıl yüklenir ya da rom nasıl yüklenir yazıp videoları inceleyerek daha iyi fikir sahibi olursunuz. Ayrıca birçok çeşit rom bulunmakta ve bu romların birbirlerine tasarımsal, görsel ya da farklı farklı özellikler sunulan romlar mevcuttur. Yine yüklemek istediğiniz romun adını Youtube üzerinde aratarak ROM hakkında fikir edinebilirsiniz.

-IMEI Hangi durumlarda gider/gitmez bu linkte mevcut. Konuyu ve konuda yazılanları okuyarak ne zaman imei gider/gitmez öğrenebilirsiniz.
Teşekkür ederim güzel anlatımınız için.

Üst Alt