Yardım Cihaz unlock etmek için mi hesabı lazım.paylaşacak olan varsa çok sevinirim.

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
kendi mi hesabımla bi kardeşimin bi de kendi telefonumu unlock ettiğim için 3.bir cihazı unlock etmek için 30 gün beklemek zorundayım.defalarca denedim ama malesef durum böyle.sadece son 1 ay içerisinde mi hesabıyla sadece tek cihaz unlock etmiş biri bana mi hesabını verirse kendi cihazımı unlock edicem hepsi budur.

eşime aldığım için ingilizce kullanamıyor.türkçe yükleyebilmek içinde mecbur unlock etmek lazım.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam pek çok kişi rehber, konum geçmişi, özel fotoğraf ve videoları gibi son derece kişisel verilerini Mi Hesabında saklıyor. Bu nedenle hesap bulmanız oldukça zor olacaktır. Bence en kolayı ve sağlıklısı eşiniz için yeni bir mi hesabı açmanız ve o hesapla başvuru yapmanız olacaktır...

Oyla:

Escobar1945

Epicrom MIUI Developer&Android Rom Developer
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Hocam pek çok kişi rehber, konum geçmişi, özel fotoğraf ve videoları gibi son derece kişisel verilerini Mi Hesabında saklıyor. Bu nedenle hesap bulmanız oldukça zor olacaktır. Bence en kolayı ve sağlıklısı eşiniz için yeni bir mi hesabı açmanız ve o hesapla başvuru yapmanız olacaktır...
Aynen cantara hocama katılıyorum en fazla 5gun beklersin arkadaşıma 3 günde geldi unlock mesajı deneyiniz hocam hesap isteme durumları biraz sıkıntı....

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Diğer konunuza yazmıştım. Çin stabil sürüm yüklü olan bazı cihazlarda edl moduna geçemiyorsunuz. Mecbur Unlock yapılması gerekiyor. Mi hesabını herkes veremez.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
anladım.bilgilendirmeniz için çok teşekkür ediyorum.yeni mi hesabı açıp gerekli başvuruyu dün gece yapmıştım.umarım en kısa zamanda sonuçlanır.

Oyla:

rezn0v

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi5
Konular
5
anladım.bilgilendirmeniz için çok teşekkür ediyorum.yeni mi hesabı açıp gerekli başvuruyu dün gece yapmıştım.umarım en kısa zamanda sonuçlanır.
Hocam bende yedek var para felan da istemem veririm ama gerek yok 3 gün içinde bootloader açma yetkisi geliyor 1 ay beklemezsiniz. Eğer 3 günü geçerse özelden ulaşın vereyim size mi hesap bilgilerini

Oyla:

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
Hocam bende yedek var para felan da istemem veririm ama gerek yok 3 gün içinde bootloader açma yetkisi geliyor 1 ay beklemezsiniz. Eğer 3 günü geçerse özelden ulaşın vereyim size mi hesap bilgilerini

hocam Allah razı olsun.eğer 3 gün içerisinde mesaj gelmezse PM ile size ulaşacağım.şimdiden çok teşekkür ederim.

Oyla:

Cenkay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cenkay
Cihazım
Mi5s Plus
Konular
3
Başka birinin mi hesabına cihazını bağlamanı tavsiye etmem. Cihaz o mi hesabına bağlanıyor ve yeni kurulum yapınca o hesaba giriş yapmanı istiyor. Bu sebepten çok başı ağrıyan var.

Oyla:

rezn0v

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi5
Konular
5
Başka birinin mi hesabına cihazını bağlamanı tavsiye etmem. Cihaz o mi hesabına bağlanıyor ve yeni kurulum yapınca o hesaba giriş yapmanı istiyor. Bu sebepten çok başı ağrıyan var.
Bu biraz güven ile alakalı bir durum insanlık namına yardımcı olmak istedim ben arkadaş istemez ise vermem zaten

Oyla:

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
Bu biraz güven ile alakalı bir durum insanlık namına yardımcı olmak istedim ben arkadaş istemez ise vermem zaten

hocam daha önce arkadaşıma aldığım cihaz içinde başka bir mi hesabı kullandım.herhangi bir sıkıntı olmadı.hatta fastboot ile rom attıktan sonra tekrar kendi mi hesabım ile ilişkilendirdim gene problem olmadı.kısacası bildiğim bir durum.ben 2 gün sonra haber edicem gibi gözüküyor :D çin romu çok kötü valla.

Oyla:
Üst Alt