Yardım Cihaz Miui Yazısında Kalıyor

ahmet1340

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
joyeuse_tr_global_images_V12.0.3.0
Telefon Modeli
Redmi Note 9 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar dün akşam telefonun şarjı bitti ve şarja taktım telefonu açtığımda miui yazısında takılı kaldı. Dünden beri bir çok şey denedim fakat bir türlü düzelmedi.
Fastboot'tan global_tr sürümünü ve global sürümlerini yüklememe rağmen, twrp yükleyip wipe data reset yapmama rağmen sorun hala devam ediyor.

Daha önce global_tr romunu sorunsuz olarak yüklemiştim o zamanlar hiçbir sorun yoktu. Dünden beri telefon açık kapatamıyorum arada kapanıp recovery moduna geçip bir süre sonra tekrar açılıyor.
Not: Bununla bir ilgisi varmı bilmiyorum ama 2 ay önce root atmıştım 3 hafta öncede magisk programı üzerinden rootu kaldırdım. ve yanlış hatırlamıyorsam bir kaç gün öncede telefonda temizlik yaparken magisk programını sildim.

Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

ahmet1340

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
1
Merhaba sorun çözüldü mü hocam
Sorun o zaman birçok rom yüklemesi yaptıktan sonra eski bir miui 11 sürümünü yükledim telefon açıldığında yine aynı sorun devam ediyordu daha önce denediğim 3 tuşa aynı anda basma yöntemini denedim ve açıldı 2 hafta kullandım ve 2 gün önce yine şarjım bitti ve doldurdugumda yine aynı sorun başladı birçok farklı yol denedim fakat bu sefer açılmadi şuan zamanım olmadığı için eski bir tel kullanıyorum. muhtemelen daha önce yaptığım imei repairden kaynaklı bir sorun önerilerinize açığın.

Oyla:

saybarcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
Sorun o zaman birçok rom yüklemesi yaptıktan sonra eski bir miui 11 sürümünü yükledim telefon açıldığında yine aynı sorun devam ediyordu daha önce denediğim 3 tuşa aynı anda basma yöntemini denedim ve açıldı 2 hafta kullandım ve 2 gün önce yine şarjım bitti ve doldurdugumda yine aynı sorun başladı birçok farklı yol denedim fakat bu sefer açılmadi şuan zamanım olmadığı için eski bir tel kullanıyorum. muhtemelen daha önce yaptığım imei repairden kaynaklı bir sorun önerilerinize açığın.
Aynı sorunu bende yaşıyorum çözümü bulursam sizlede paylaşırım benden öncede siz bulursanız paylaşmanızı rica ederim

Oyla:

ahmet1340

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
1
Tabi ki hocam tmmdır

Oyla:

Mertozof

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
RedmiNote 9 Pro
Konular
1
Merhaba arkadaşlar dün akşam telefonun şarjı bitti ve şarja taktım telefonu açtığımda miui yazısında takılı kaldı. Dünden beri bir çok şey denedim fakat bir türlü düzelmedi.
Fastboot'tan global_tr sürümünü ve global sürümlerini yüklememe rağmen, twrp yükleyip wipe data reset yapmama rağmen sorun hala devam ediyor.

Daha önce global_tr romunu sorunsuz olarak yüklemiştim o zamanlar hiçbir sorun yoktu. Dünden beri telefon açık kapatamıyorum arada kapanıp recovery moduna geçip bir süre sonra tekrar açılıyor.
Not: Bununla bir ilgisi varmı bilmiyorum ama 2 ay önce root atmıştım 3 hafta öncede magisk programı üzerinden rootu kaldırdım. ve yanlış hatırlamıyorsam bir kaç gün öncede telefonda temizlik yaparken magisk programını sildim.

Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Sorunu çözdünüz mü?

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Sorunu çözdünüz mü?

Merhaba. Sizde bu sorunu yaşıyorsanız eğer şu yolu dener misiniz. Aşağıdaki linkten programı yükleyin, o program ile recovery mod yüklemesi yapın. Sonrasında dahili format data yaparak temizleyin recovery modda yeniden başlatın ve bu şekilde rom yüklemesi yapmayı deneyin. Ben ekseriyetle bu tarz durumlarda bu şekilde kurtarıyorum. Umarım çözüm olur. Sevgiler.

Tek tuş twrp

Oyla:

Mertozof

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
RedmiNote 9 Pro
Konular
1
Merhaba. Sizde bu sorunu yaşıyorsanız eğer şu yolu dener misiniz. Aşağıdaki linkten programı yükleyin, o program ile recovery mod yüklemesi yapın. Sonrasında dahili format data yaparak temizleyin recovery modda yeniden başlatın ve bu şekilde rom yüklemesi yapmayı deneyin. Ben ekseriyetle bu tarz durumlarda bu şekilde kurtarıyorum. Umarım çözüm olur. Sevgiler.

Tek tuş twrp
Teşekkürler şimdi deneyeceğim ama format atmadan kurtaramaz mıyım acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de ilk defa böyle bir işlem yapacağım yönergeleri uygulayarak halledebilrim değil mi ? Ekstra bir bilgi gerekmiyor umarım

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Teşekkürler şimdi deneyeceğim ama format atmadan kurtaramaz mıyım acaba

Bir de ilk defa böyle bir işlem yapacağım yönergeleri uygulayarak halledebilrim değil mi ? Ekstra bir bilgi gerekmiyor umarım

İşlemler çok basit aslında, halledersiniz kesin. Format atmadan da kurtarma şansınız olabilir, ama düşük bir olasılık. Sanırım sizdeki sorun rom içerisinden silinen bir bileşenin açılışı engellemesi. Temiz kurulum her zaman önerdiğimdir. Bu işlere biraz olsun meyiliniz varsa sorunsuz halledersiniz. Ama yine de endişeniz varsa hiç girmeyin o topun ağzına.

Ekleme yapmak istedim; Cihazınızdaki sorun yukarıdaki arkadaşta olan sorun mu. Benim anlatımım o sorun üzerinde.

Oyla:

Mertozof

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
RedmiNote 9 Pro
Konular
1
İşlemler çok basit aslında, halledersiniz kesin. Format atmadan da kurtarma şansınız olabilir, ama düşük bir olasılık. Sanırım sizdeki sorun rom içerisinden silinen bir bileşenin açılışı engellemesi. Temiz kurulum her zaman önerdiğimdir. Bu işlere biraz olsun meyiliniz varsa sorunsuz halledersiniz. Ama yine de endişeniz varsa hiç girmeyin o topun ağzına.

Ekleme yapmak istedim; Cihazınızdaki sorun yukarıdaki arkadaşta olan sorun mu. Benim anlatımım o sorun üzerinde.
Ben root atmamıştım açılışta zorlanmaya başladı ve artık hiç açılmıyor sorun böyle

Fastboot modunda denedim ama twrp yüklenmiyor hata verdi

Son düzenleme:
Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Ben root atmamıştım açılışta zorlanmaya başladı ve artık hiç açılmıyor sorun böyle

Dediğim adımları uygulamayı deneyin, sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir. Custom romlarda magisk atılmadığında boot ekranında kalma riski çok yüksek oluyor bir de Magisk atmazsanız bazı durumlarda recovery mod siliniyor. Siz garanti olması için root atın.

Fastboot modunda denedim ama twrp yüklenmiyor hata verdi

Ne hatası veriyor

Son düzenleme:
Oyla:

Mertozof

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
RedmiNote 9 Pro
Konular
1
Dediğim adımları uygulamayı deneyin, sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir. Custom romlarda magisk atılmadığında boot ekranında kalma riski çok yüksek oluyor bir de Magisk atmazsanız bazı durumlarda recovery mod siliniyor. Siz garanti olması için root Hocam

Dediğim adımları uygulamayı deneyin, sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir. Custom romlarda magisk atılmadığında boot ekranında kalma riski çok yüksek oluyor bir de Magisk atmazsanız bazı durumlarda recovery mod siliniyor. Siz garanti olması için root atın.

Ne hatası veriyor

Ne hatası veriyor

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    14,4 KB · Görüntüleme: 9
Oyla:
Üst Alt