- Adım
- Hasan
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Konular
- 1
Arkadaşlar merhaba. Arabada YouTube'tan müzik dinlemek için aux'u takıyorum. İlk zamanlar böyle bir sorunum yoktu ancak 2 aydır iki günde bir veya günde bir kez telefon kendini baştan baslatiyordu müzik dinlerken. Bugün üst üste iki kez yaşadım bu sorunu artık canım sıkılmaya başladı. Aralık'ta aldığım cihazdan soğuyacak duruma geldim. Call Of Duty, Instagram ve Twitter harici yüklediğim program yok, cihazı zorluyorum ondan oluyor desem değil.
Bu sorun haricinde birisi aradığında görüşme bittikten sonra telefon yatay ekrana geçiyor asla dik hale gelmiyor. Ekran kapat aç yapınca düzeliyor. Bu iki sorunu yaşayan var mı benim gibi? Onun haricinde cihazdan çok memnunum ama şimdi bunlar için garantiye gondericem. Hepsiburada üzerinden alanların yorumlarını okudum çok sorun yaşayan var ne yapsam bilemedim.
Bu sorun haricinde birisi aradığında görüşme bittikten sonra telefon yatay ekrana geçiyor asla dik hale gelmiyor. Ekran kapat aç yapınca düzeliyor. Bu iki sorunu yaşayan var mı benim gibi? Onun haricinde cihazdan çok memnunum ama şimdi bunlar için garantiye gondericem. Hepsiburada üzerinden alanların yorumlarını okudum çok sorun yaşayan var ne yapsam bilemedim.