Yardım Cihaz Aux'a Bağlandığında Resetleniyor

Hasan34

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hasan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Arkadaşlar merhaba. Arabada YouTube'tan müzik dinlemek için aux'u takıyorum. İlk zamanlar böyle bir sorunum yoktu ancak 2 aydır iki günde bir veya günde bir kez telefon kendini baştan baslatiyordu müzik dinlerken. Bugün üst üste iki kez yaşadım bu sorunu artık canım sıkılmaya başladı. Aralık'ta aldığım cihazdan soğuyacak duruma geldim. Call Of Duty, Instagram ve Twitter harici yüklediğim program yok, cihazı zorluyorum ondan oluyor desem değil.
Bu sorun haricinde birisi aradığında görüşme bittikten sonra telefon yatay ekrana geçiyor asla dik hale gelmiyor. Ekran kapat aç yapınca düzeliyor. Bu iki sorunu yaşayan var mı benim gibi? Onun haricinde cihazdan çok memnunum ama şimdi bunlar için garantiye gondericem. Hepsiburada üzerinden alanların yorumlarını okudum çok sorun yaşayan var ne yapsam bilemedim.

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Hocam aux kablosu takılıp full ses açıldığında müziğin durma sorununu duymuştum da cihazın reboot olduğunu hiç duymamıştım. Cihaza hard reset atmanız belki sorununuzu çözmeye yardımcı olur.

Oyla:

Hasan34

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hasan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Müzik eğer indirdiğim bir muzikse şarkı donuyor mesela ama YouTube'tan açtığımda sorun yok. Son iki aydır başladı resetlenme olayı. Daha yeni cihaz, ileride daha büyük sıkıntı çıkarır mı diye düşünürken bugün ilk kez üst üste iki kez oldu 3-4 dakika içinde.

Oyla:

memocaan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8
Konular
1
kendi müzik çalarını kullanıyorsanız. Farklı bir müzik çalar yükleyip deneyin. Birde kendi müzik çalarının güncellemelerini kaldırıp deneyin.

Oyla:

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11
hocam "tamamen tahmini" bir yorum ;
sanırım aux kablosundan elektrik akımı geliyor telefona , ve telefonun harddiskini(yani kendi donanımını) yük'e bindirecek bir işlem yaptığınızda kendini korumaya alıp reboot ediyor olabilir ...

sorununuz yazılımsal olmayabilir

Oyla:

diyeps

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
Xiaom Note8 Pro
Konular
0
hocam "tamamen tahmini" bir yorum ;
sanırım aux kablosundan elektrik akımı geliyor telefona , ve telefonun harddiskini(yani kendi donanımını) yük'e bindirecek bir işlem yaptığınızda kendini korumaya alıp reboot ediyor olabilir ...

sorununuz yazılımsal olmayabilir

Kulaklık takınca ya da ucu bir yere bağlı olmayan aux kablosu takınca reboot olmuyorsa oldukça mantıklı.

Belki de cihaz içerisinde, belki jiroskobunda, kısa devre vardır, auxtan gelen voltaj dengesizdir belki.

Oyla:

Hasan34

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hasan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dedikleriniz oldukça mantıklı geldi bana da. Çünkü böyle bir sorunu sadece auxta yasadim. Teşekkür ederim cevaplarınız için

Oyla:
Üst Alt