Yardım Cihaz Aşırı Isınıyor

BK KingX

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yokki
Cihazım
Yok
Konular
21
Redmi Note 4X Snapdragon Miui 10 8.7.26
Cihaz Mobil Veride Pubg Oynarken 47 Derece Oluyor Elim Yanıyor Resmen
Bir Çaresi Varmıdır?

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
Oyunun aşırı optimize alması gerek bence de gereksiz Sd821 bile zorlayan bir oyun aslında güç olarak o kadar yormaması lazım.Sıcaklık konusuna gelirsek 47 derece batarya sıcaklığı büyük ihitmal normal diyen arkadaşlara aldanma. 43 derece sonrası cihaz bataryası ölmeye başlıyor ayrıca çok sıcak olduğundan cihaz içindeki devrelerinden yanma olasılığı var. Bu arada soğutmak için tavsiye güneş altında oynama , şarjdayken kesinlikle oyunu bırak cihazla da oynama . Klimalı odada Wifi üzerinden ayarları düşürüp oynamanı tavsiye ederim.
Kesinlikle haklısınız hocam. Benim galaxy s4 u o sıcaklığa gelince buzluğa koyduğumu bilirim :)

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Oyunun aşırı optimize alması gerek bence de gereksiz Sd821 bile zorlayan bir oyun aslında güç olarak o kadar yormaması lazım.Sıcaklık konusuna gelirsek 47 derece batarya sıcaklığı büyük ihitmal normal diyen arkadaşlara aldanma. 43 derece sonrası cihaz bataryası ölmeye başlıyor ayrıca çok sıcak olduğundan cihaz içindeki devrelerinden yanma olasılığı var. Bu arada soğutmak için tavsiye güneş altında oynama , şarjdayken kesinlikle oyunu bırak cihazla da oynama . Klimalı odada Wifi üzerinden ayarları düşürüp oynamanı tavsiye ederim.
Cihaz benim bildiğim kadarıyla zaten zararlı bir sıcaklığa geldiğinde, kendini otomatikman kapatıyor...
kapandıktan sonra da bende çoğu kez 2-3 dakkalığına buzdolabına koymuşluğum varhaha--haha--

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
Cihaz benim bildiğim kadarıyla zaten zararlı bir sıcaklığa geldiğinde, kendini otomatikman kapatıyor...
kapandıktan sonra da bende çoğu kez 2-3 dakkalığına buzdolabına koymuşluğum varhaha--haha--

Dediğiniz gibi kendine zarar verecek sıcaklığa gelince otomatik kapatıyor ama kendini kapatacak kadar sıcaklığa gelen telefonu hiç görmedim. Üstadım Aynı kafaya sahibiz

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Dediğiniz gibi kendine zarar verecek sıcaklığa gelince otomatik kapatıyor ama kendini kapatacak kadar sıcaklığa gelen telefonu hiç görmedim. Üstadım Aynı kafaya sahibiz

Pendik-Çekmece arası bir buluşabilsek ve Size Kral'ı versem, o zaman görürdünüz...
ancak gerçekten de bu sene hiç o sıcaklıklara çıkmadı nedense, acaba MIUI9 ve MIUI10 dan mı kaynaklı...
geçenlerde hatta buzdolabı bile, abi eskiden arasıra da olsa, Kral uğruyordu, bu sene kendisini hiç göremedik, acaba bilmeden bir kabahat mı işledik de, bize mi küstü falan dedihaha--haha--

Oyla:

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
23
tey tey 47 dereceyi çok görende mi olacaktı. Üstelik yaz aylarında ve oyunda...

Bu gözler sadece TWRP'de backup alırken 90 derecelere dayanan mi4'ü de gördü..Kendimi test ediyordum" acaba ne kadar elimi tutabileceğim" diye.

44 derece "klima" etkisi gösterir.

Oyla:

Odoganfcb

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Öğrenci:D
Konular
81
Pendik-Çekmece arası bir buluşabilsek ve Size Kral'ı versem, o zaman görürdünüz...
ancak gerçekten de bu sene hiç o sıcaklıklara çıkmadı nedense, acaba MIUI9 ve MIUI10 dan mı kaynaklı...
geçenlerde hatta buzdolabı bile, abi eskiden arasıra da olsa, Kral uğruyordu, bu sene kendisini hiç göremedik, acaba bilmeden bir kabahat mı işledik de, bize mi küstü falan dedihaha--haha--

Aman skorpi bey tadımız kacmasin

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22

Hocam xiaomi telefonu olmayan kişiyim. Max 3ü alır almaz ilk işim yanınıza gelmek olacak. Xiaomisi olmayan adamla buluşmak isterseniz Pendik çekmece ortası Kadıköy-Eminönü olabilir ama Karaköy olmaz:)

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
tey tey 47 dereceyi çok görende mi olacaktı. Üstelik yaz aylarında ve oyunda...

Bu gözler sadece TWRP'de backup alırken 90 derecelere dayanan mi4'ü de gördü..Kendimi test ediyordum" acaba ne kadar elimi tutabileceğim" diye.

44 derece "klima" etkisi gösterir.
Yalnız senin dediğin işlemci sıcalığı yaklaşık olarak 55 derece batarya görmüşsün :D Aynı cihazı kullandığımda bende görmüştüm :)

Skorpi
Size gelince hocam cihaz kendini kapatıyor ama şöyle bir durum var normalde 90 - 100 derece işlemci sıcaklığında cihaz kendini kapatıyor bu konuda haklısınız ama emin olun bu sıcaklıkta cihaza tutulmayacak seviyede oluyor elinde patlama riski çok yüksek 80-85 derece üzerine çıkmamak lazım işlemci sıcaklığında. Aynı durum laptoplar içinde geçerli.

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Yalnız senin dediğin işlemci sıcalığı yaklaşık olarak 55 derece batarya görmüşsün :D Aynı cihazı kullandığımda bende görmüştüm :)

Skorpi
Size gelince hocam cihaz kendini kapatıyor ama şöyle bir durum var normalde 90 - 100 derece işlemci sıcaklığında cihaz kendini kapatıyor bu konuda haklısınız ama emin olun bu sıcaklıkta cihaza tutulmayacak seviyede oluyor elinde patlama riski çok yüksek 80-85 derece üzerine çıkmamak lazım işlemci sıcaklığında. Aynı durum laptoplar içinde geçerli.
Zaten sadece geçen sene bu sıcaklıkları görmüştüm, o zamanlar henüz taze Xiaomi ciydim, şak diye kapanıyordu bende buzdolabına koyuyordum...ondan sonra hiç olmadı nedense...şu an itibariyle 45 ın üstünü bile henüz görmedim çok şükür

Oyla:

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
Zaten sadece geçen sene bu sıcaklıkları görmüştüm, o zamanlar henüz taze Xiaomi ciydim, şak diye kapanıyordu bende buzdolabına koyuyordum...ondan sonra hiç olmadı nedense...şu an itibariyle 45 ın üstünü bile henüz görmedim çok şükür

Hocam sorması ayıp lakin nasıl 45 dereceye çıkıyor? Hangi program yada oyun yüzünden olduğunu öğrenilir miyim?

Oyla:
Üst Alt