Yardım Çift tıklama

mustafadaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa Ada
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Meslek
Antrenör
Konular
9
ben daha önce lg g2 kullanıyordum bilenler bilir lg de çift tıklama ile ekran açma kapatma özelliği var ve belkide gelmiş geçmiş bağımlılık yapan en kral özellik mi 5s kullanıyorum ayarlarda çift tıklama ile açmanın olduğunu gördüm ama çift tıklayınca değil 4 kerede açılıyor ve kapatma galiba yok bu özelliği yükleyebilirmiyim bilgisi olan varmı birde güncelleme ile ilgili fazla takıntılı değilimdir ama xiaomi ye falan başvuru yapsak topluca dikkate alınır mı

Enes D.

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi8 Lite 4/64
Konular
13
ben daha önce lg g2 kullanıyordum bilenler bilir lg de çift tıklama ile ekran açma kapatma özelliği var ve belkide gelmiş geçmiş bağımlılık yapan en kral özellik mi 5s kullanıyorum ayarlarda çift tıklama ile açmanın olduğunu gördüm ama çift tıklayınca değil 4 kerede açılıyor ve kapatma galiba yok bu özelliği yükleyebilirmiyim bilgisi olan varmı birde güncelleme ile ilgili fazla takıntılı değilimdir ama xiaomi ye falan başvuru yapsak topluca dikkate alınır mı
Hocam çift tıklama özelliğini bir nevi parmakizi yapmıyor mu zaten?Ama yine de gelmesini isterim tabiki de.

Oyla:

mustafadaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa Ada
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Meslek
Antrenör
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam çift tıklama özelliğini bir nevi parmakizi yapmıyor mu zaten?Ama yine de gelmesini isterim tabiki de.
yani öyle o yüzden açılmada olmasının önemi yokda kapanmada bence çok etkili silah tuşa basma derdi yok ve bence telefonu düşürmemek adına da çok önemli gibi abartıyor gibi olabilirm ama kullananlar bilir :)

Oyla:

sercansafak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan Şafak
Cihazım
Mi5 Prime
Meslek
Dış Ticaret
Konular
2
Hocam çift tıklamayı ben kullanıyorum Mi5 Pro'da ama adı çift tıklama. Telefonu uyandırmak için 5-10 bazen 20 kez tıklattığı oluyor. Şaka bir yana en az 4-5 kez tıklamak şart. Bu konuda stabilizasyon sıkıntısı var.

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
bende mi mix de bu sorunu yaşıyorum ama şunu keşfettim 3 kere tıklayınca felan açılmıyor sadece 2 kere ekranın ortasına tıklayınca açılıyor geçte açılsa.

Oyla:

mustafadaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa Ada
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Meslek
Antrenör
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben tuş kullanmadan kilitlemek için kilitle kısayolunu masaüstüne ekledim ve sadece ona tıklayarak kilitliyorum. Oldukça kolay oluyor.
kilitle kısayolu derken uygulamalar var easy touch falan onlarımı yüklediniz

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
kilitle kısayolu derken uygulamalar var easy touch falan onlarımı yüklediniz
Menü tuşuna uzun basın>Araçları tıklayın>Geçişleri tıklayın ve sağa doğru çekin ''Kilitle'' kısayolunu masa üstüne ekleyin sonra keyfini sürün :)

Oyla:

mustafadaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa Ada
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Meslek
Antrenör