Soru Çift Simde de aynı imei

b_gundem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Beyazıt
Cihazım
gündem
Konular
1
Merhabalar forumdan bir arkadaştan mi5s plus aldım. Ancak her iki simde de aynı imei var. Kendisine danıştım bir sorun olmaz cevabını aldım. Ancak çevremdeki herkes ikinci simi taktığımda kapanacağını söylüyor. Sizin telefonlarda durum nedir hangisi doğru?

babareis

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
6
Kapanmayacaktır, bunu ikinci simi takarak görebilirsiniz :)

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selamlar, konu biraz eski ama dual simde tek imei sorunu bende de var. Şurada Yardım - XIAOMI ÇİFT HAT TEK IMEI YASAL KAYIT "İki slot için tek imei olduğundan aynı anda iki slota sim kart takamazsınız, imei kopyalanmış olduğunu belirten bir mesaj gelir ve imei niz bloklanır. Tek sim kart kullanacaksanız sorun olmaz."
demişsiniz kafam karıştı.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Selamlar, konu biraz eski ama dual simde tek imei sorunu bende de var. Şurada Yardım - XIAOMI ÇİFT HAT TEK IMEI YASAL KAYIT "İki slot için tek imei olduğundan aynı anda iki slota sim kart takamazsınız, imei kopyalanmış olduğunu belirten bir mesaj gelir ve imei niz bloklanır. Tek sim kart kullanacaksanız sorun olmaz."
demişsiniz kafam karıştı.
Hocam iki ayrı modem var ise cihazda tek imei iki slot kullanımında bloklanıyor. Eğer tek modem varsa iki slot da aynı imei olabiliyor. Xiaomi cihazlar tek modem olduğundan sorun bulunmuyor.

Oyla:

babareis

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
6
Hocam iki ayrı modem var ise cihazda tek imei iki slot kullanımında bloklanıyor. Eğer tek modem varsa iki slot da aynı imei olabiliyor. Xiaomi cihazlar tek modem olduğundan sorun bulunmuyor.

Şimdi anladım, o zaman modele göre değişiyor. Teşekkür ederim.

Oyla:

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
6

Zenex hocam selamlar. Konuyu hortlatıyorum ama benim direnç repair'li 11 Lite 5G telefonumda da iki slotta tek imei var. Diğer slota sim takarsam sorun olur mu? klona düşmez değil mi?

Oyla:

canerorak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
unknown
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
e
Konular
7
Merhabalar forumdan bir arkadaştan mi5s plus aldım. Ancak her iki simde de aynı imei var. Kendisine danıştım bir sorun olmaz cevabını aldım. Ancak çevremdeki herkes ikinci simi taktığımda kapanacağını söylüyor. Sizin telefonlarda durum nedir hangisi doğru?
Çok dert etme kullan,sıkıntı çıkarsa halledilir zor bir iş değil

Oyla:
Üst Alt