Haber Çift Ekranlı Nubia X Tanıtıldı. Tasarım Harikası Telefon!

Nubia’nın merakla beklenen cihazı Nubia X bugün tanıtıldı. Çift Ekranlı ekran kasa oranında zirvenin sahibi olan bu cihaz ile ilgili tüm detaylar haberimizde. Habere başlamadan önce sizlere dinlemenizi önerdiğim bir şarkı var. Zira bu cihaz inanılmaz güzel duruyor. Dinlemek için Tıklayınız. Son yıllarda bir çok firma çerçeveleri inceltip ekran kasa oranını arttırmanın yollarını arıyordu ve kimisi […]

musti2307

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa AKIN
Cihazım
Mi8
Meslek
Satın Alma
Konular
14
Hahahah şarkıyı kestt arkadaş ne çok 1. sırada kalmıştı kral tv'de falan (Y)
Özellikler ve tasarım fena yalnız ve fiyata bak abi şaka gibi ülkeyiz ya bize 700 800 dolardan aşağı gelmez ne gücüne gidiyor insanın böyle okuyunca.

ByKaraca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Elime ne geçers
Meslek
Teknoloji Editörü
Konular
380
Şarkı tam uygun düşmüş... Ellerinize sağlık.

Böylelikle, akıllı telefon tasarımlarının ne yöne gideceği de belli olmuş durumda.

Aklıma direk bu şarkı geldi haberi yazarken. İnanılmaz bir telefon olmuş gerçekten aşık oldum cihaza

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Yalnız son zamanlarda çok özgün ve güzel tasarımlar mı çıkmaya başladı, yoksa bana mı öyle geliyor... Kızaklar, çift ekranlar, damla çentikler, fırtlayan kameralar falan derken 2018'in ikinci yarısı mobil tasarım dünyasında son derece parlak hatırlanan bir dönem olacak gibi. :D

Şarkı detayı da süper olmuş İlker hocam clap~~

ByKaraca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Elime ne geçers
Meslek
Teknoloji Editörü
Konular
380
Yalnız son zamanlarda çok özgün ve güzel tasarımlar mı çıkmaya başladı, yoksa bana mı öyle geliyor... Kızaklar, çift ekranlar, damla çentikler, fırtlayan kameralar falan derken 2018'in ikinci yarısı mobil tasarım dünyasında son derece parlak hatırlanan bir dönem olacak gibi. :D

Şarkı detayı da süper olmuş İlker hocam clap~~

A Serisi orta seviye telefonlarına 700 dolar para isteyen Samsung gibi firmalar zora düşecek. Ülkemizde ise GM Discovery ile yakılan F/P telefon meşalesinin yıllar içerisinde ufak tefek değişikliklerle bugünlere geldiğini gördük. Şuan bu meşale huawei ve Xiaomi elinde(Xiaomi TR bu kapsamın dışındadır) yakın zamanda pazarda daha aktif göreceğimiz Meizu ve OPPO gibi firmalarla yarışın daha da kızışacağını düşünüyorum. Bu bize yarayan bir durum. Ve gerçekten inanılmaz güzel tasarımları var cihazların. Kullanıcılar Samsung ve Appledan beklediği hamleleri Çinli firmalardan görmeye başladı :)

Üst Alt