Diğer Android telefonlarda çift ekran uygulaması var ama mi5 te bulamadım ... Bilen varsa yardım ederim bilirmi???
Arkadaşlar cahilliğimi bağışlayın ama nedir bu ikinci alan?ne işe yarar ne yapılır neye faydası var?
peki bir yere ozel bır uygulama kurduk ama dıger ekrandayız bıldırım alabılıyormuyuzBilgisayarda farklı bir oturum açmak gibi bir şey. Telefon tek fakat birbirinden bağımsız iki alana bölünüyor. Birini işlerinde, diğerini ise özel hayatında kullanabilirsin.
peki bir yere ozel bır uygulama kurduk ama dıger ekrandayız bıldırım alabılıyormuyuz
Hocam peki bu ikinci alan kurmanın bataryaya olumsuz etkisi olur mu ? Denedim demişsiniz bunuda gözlemlediniz mi ?Ben kullandım arkadaslar alanlara şifre kullanarak veya parmak izinizle heçiş yapabiliyorsunuz..
Tabi ikinci alan kurulumunuda sıfır telefon kurulumu gibi yapıyorsunuz yeni hesaplar vs. Vs.
Bildirime gelince, ikinci alanı kurduğunuz takdirde ayarlar kısmından diger alandaki uygulamalardan bildirim almayı her uygulama için ayrı ayrı secebilirsiniz..
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi