- Adım
- Taha Yusuf
- Cihazım
- Mİ5
- Konular
- 25
Çift ekran özelliği muhtemelen Miui 9 ile gelecek ama daha önce kullanabilme şansımız yok mu stabil şekilde ?
Anca cm14.1 romunda kullanabilirsinizÇift ekran özelliği muhtemelen Miui 9 ile gelecek ama daha önce kullanabilme şansımız yok mu stabil şekilde ?
Siz kullandınız mi stabil mi eğer iyi ise stabil olan 14.1 sürümünü atar mısınız ?on numara özellik. youtube da müzik dinlerken whatsapta mesajlaşabilme falan gayet güzel.
tavsiyem android 7 tabanlı farklı bir rom kurmanız mesela cyangenmod.
ben lineageos kullanıyorum stabil değil tek sıkıntı şarj birer birer değil de ikişer ikişer azalıyor.Siz kullandınız mi stabil mi eğer iyi ise stabil olan 14.1 sürümünü atar mısınız ?
Cm nasıldır acaba ?ben lineageos kullanıyorum stabil değil tek sıkıntı şarj birer birer değil de ikişer ikişer azalıyor.
romu xda de mi5 kısmında bulabilirsiniz...
bi çok rom denedim en iyisi buydu. günden güne güncelleniyorlar denemeden bilemeyiz bi ay önce kötü olan şimdi bugları düzeltmiş oalbilirCm nasıldır acaba ?
Pil önemli ama hocam ne gibi sorunlar var ?bi çok rom denedim en iyisi buydu. günden güne güncelleniyorlar denemeden bilemeyiz bi ay önce kötü olan şimdi bugları düzeltmiş oalbilir