Soru Çift Ekran Özelliği

tahayusuf23

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taha Yusuf
Cihazım
Mİ5
Konular
25
Çift ekran özelliği muhtemelen Miui 9 ile gelecek ama daha önce kullanabilme şansımız yok mu stabil şekilde ?

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Xposed yükleyip gerekli modülü kurup bu özellik kazanılabilir.
Bu arada modülün adını unuttum

Oyla:

dizefurkan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Bi sorum olucak;
Çift ekran özelliğini neden istiyorsunuz eğer arka planda müzik çalarken whatsappdan mesajlasayim ya da işime bakayım ise iki tane alternatif söyleyebilirim
1) "OgYoutube" ya da alternatif diger uygulamalar.
2) Miui romlarda olan default tarayici
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
pil yüzde 35 diyelim, düşeceği zaman 34 olmuyor da 33 oluyo bazen. ama bu durumda kullanım süresi yeterince iyi oluyor
Bak o boyle.oluyor 3 ay kullandim cm romunu. Once 1 dusuyor sonra 2 dusuyor. Once 1 sonra 2 diye gidiyor :). İyimi bence kotu ya ama cm14.1 essiz bir rom. Lineageosda deniyim dedim ama daha kurmadi. Bakicam onada. Sana zahmet olmazsa ss atarmisin ana ekran felan herseyi

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

tugrab06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suleyman
Cihazım
htc m8
Konular
11
Şu zamana kadar kullanmadığım rom yok gibi cm sinden tutunda dier remix lere kadar , miui tek geçerim ekranı iki bolecem diye miui keyfinden mahrum kalmayın bence , cm iyi hoş lakin ekran geçişleri ses netliği kamerası miui kadar başarılı değil , app yüklemeleri ve net olarak ta aynı şekilde miui 0,9 sn lerde dwn yaparken cm de 1.5 sn lere çıkabiliyor ..

Oyla:

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Şu zamana kadar kullanmadığım rom yok gibi cm sinden tutunda dier remix lere kadar , miui tek geçerim ekranı iki bolecem diye miui keyfinden mahrum kalmayın bence , cm iyi hoş lakin ekran geçişleri ses netliği kamerası miui kadar başarılı değil , app yüklemeleri ve net olarak ta aynı şekilde miui 0,9 sn lerde dwn yaparken cm de 1.5 sn lere çıkabiliyor ..
Bu bence yanlış bi izlenim kardesim. Cmnin ses kalitesi kullaklik sesi ve uygulama okadar hızlı ki cmde miui yanında performansda geri kalir. Cm performans ve ses konusunda basarili ama miuiden asla kullanışlı degil. Xiaomi alan bir insan miui kullanma imkani varkende bosuna cm kullanmasinlar. Millet miui ye gecmek istiyor sizde orjinali varken kullanin. Ama cmde papucu dama atilcak bir rom asla degil :)

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt