- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Mi A2
- Konular
- 22
Şarjı hunharca sömüren Chrome'a inat hızlı, az ram yiyen, arayüzü güzel tarayıcı tavsiyelerinizi bekliyorum
Ben şu şekilde aktarmıştım...Hocam şimdi Opera'yı denedim verilerimi de eşitleyebildim fakat alttan ve üstten çok fazla yer yiyor araç kısımları o yüzden kaldırdım şimdi Edge'yi kuruyorum ardında da Firefox'u deneyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Verilerimi aktara bilir miyim ?
Hocam bende halletim de şimdi PC'de Chrome telefonda farklı bir browser kullanınca aralarında kopukluk olacak o yüzden boş yere uğraşmış oldum ve geri chrome'yi yükledim çünkü diğer uygulamalarda Chrome'den tek seferlik alıyor verileri ben bilgisayara veya telefona format attığımda tekrar birbirlerini senkron etmek için baya uğraşacağım farklı browser kullanırsamBen şu şekilde aktarmıştım...
Masa üstü veya diz üstü pc'de Uc browser'ı kurup oturum açarak, Chrome'dan ne varsa aktardım, sonra telefondaki UC Browser'ı senkronize ettim, evdeki Pc'deki Chrom'da ne varsa zahmetsizce telefondaki Uc Browser'a geldi. Bu özellik her tarayıcı da var mı bilmiyorum ama benim hoşuma gitti şahsen.
Google chrome'da kayıtlı olan şifrelerimi ve favorilerimi aktarabileceğim bir uygulama olsa bende değiştirmeyi düşünüyorum var mı bildiğiniz ?
-Google chrome'da demişim Google hesabımda diyecektim
Bravede var hocam bahsettiğiniz özellik.Arkadaşlar bende Chrome yerine bir tarayıcı arıyordum. Bu sayfayı görünce opera yı indirdim. Şuan için memnunum. Yalnız şu reklam engelleme muhabbetinde misal bu siteyi istisnalar gibi bir liste varsa oraya koyabilir miyiz? Her seferinde reklam kapat aç yapmak istemiyorum.
Hocam opera benim için gayet kullanışlı başka bir tarayıcı değiştirmek istemiyorum. Sadece bu dediğim gibi bir listeleme şekli varsa operada benim için kafi.Bravede var hocam bahsettiğiniz özellik.