- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Mi A2
- Konular
- 22
Şarjı hunharca sömüren Chrome'a inat hızlı, az ram yiyen, arayüzü güzel tarayıcı tavsiyelerinizi bekliyorum
Opera dahami az veri kullaniyor
Reklam engelleme eklentisi var mi
Video vs indirmek icin eklenti gereklimi
hocam ben Microsoft edge kullanıyorum hotmail hesabından oturum açıyorsun bütün her şey orada cromu ben telden kaldırdım kullanmıyorumGoogle chrome'da kayıtlı olan şifrelerimi ve favorilerimi aktarabileceğim bir uygulama olsa bende değiştirmeyi düşünüyorum var mı bildiğiniz ?
-Google chrome'da demişim Google hesabımda diyecektim
Sağ olun hocam deneyeceğim bunu, şimdi opera'yı deneyeceğim kurdum şu anda chrome'den yer imlerimi filan aktaracağım sonra bir de mobile kuracağım bakalım senkronize filan olacak mı sonra da sizin önerinizi deneyeceğim.hocam ben Microsoft edge kullanıyorum hotmail hesabından oturum açıyorsun bütün her şey orada
Hocam şimdi Opera'yı denedim verilerimi de eşitleyebildim fakat alttan ve üstten çok fazla yer yiyor araç kısımları o yüzden kaldırdım şimdi Edge'yi kuruyorum ardında da Firefox'u deneyeceğimResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
forumu buradan takip ediyorum hızlı bir şekilde
Verilerimi aktara bilir miyim ?Kimse UC Browser kullanmıyor galiba tavsiye edilmemiş... Şarj dostu ve reklam engelleyici özelliği ile tercih edilebilir, ayrıca; hızlı olması arayüzünün alışınca kullanışlı olması cabası bana göre.
Mozilla, Opera, Chrome dan sonra bana hayli hayli iyi geldi.