Yardım China rom yüklemek istiyorum

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Karalı v10.3.5.0
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Öncelikle iyi akşamlar.Telefonum redmi note 8 global kararlı miui 10.3.5.0 yüklü.China roma geçmek istiyorum ama bazı tereddütlerim var.China romda google servisleri yüklü olmuyor diyorlar hadi onu es geçtim anladım.Ama google play de mi olmuyor.Biri bilgilendirebilir mi lütfen aralarında ki farklar neler ?

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Hocam renkli harfler ile belirtiyorum ancak yine de pek fark etmiyor galiba sinirli bir şey değil de ''Siz'' üslubuna dikkat edin lütfen.
Yanlış birşey demedim kardeş sen bir de benimkine bak dedim zaten kırıcı konuşsam bu yazımdan belli olur ki öyle birşey demeye de hakkım yok.İnsanları kanka,kardeş,kardeşim,hocam gibi ifadeler kırmaz.Hadi ona değil de siz ifadesi kullanmadığıma takılmışsınız.Zaten elimden geldiğince dikkat ediyorum 26 yaşında insanım bunu idrak edebilecek seviyedeyim.Oradaki sen ifadesi o birşey mi birde benimkine bak demekti.Gülme emojiside koymuştum zaten o gözükmedi

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Yanlış birşey demedim kardeş sen bir de benimkine bak dedim zaten kırıcı konuşsam bu yazımdan belli olur ki öyle birşey demeye de hakkım yok.İnsanları kanka,kardeş,kardeşim,hocam gibi ifadeler kırmaz.Hadi ona değil de siz ifadesi kullanmadığıma takılmışsınız.Zaten elimden geldiğince dikkat ediyorum 26 yaşında insanım bunu idrak edebilecek seviyedeyim.Oradaki sen ifadesi o birşey mi birde benimkine bak demekti.Gülme emojiside koymuştum zaten o gözükmedi
Hocam kanka,kardeş,hocam gibi ifadelere sözümüz yok lakin siz yerine herkese sen şeklinde hitap ediyorsunuz bunun için kibarca uyarıldınız konuyu uzatmanın anlamı yoktur...

Oyla:

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Kanka diyorum ya bu değişiyor gece kaca kadar burda olursan son halimizi atalim benimde 100 de 100 de yarim saat ekran süresinden sonra düşmeye basladi misal, zatenn beni hatirlarsin miui 11 le geliyor yeni cihazlar ve sarj suresinden dolayı deli olmuştum formun her köşesinde miui global 10.3.5.0 geri donmek icin yazıp duruyordum 11 den sonra döndüm işte global 10.3.5.0 a ama o eski 14 ila 20 saate yakin ekran süresi hayal sanirim 11 i yedikden sonra oluyor cihaz yada 2.3 ay dursam o romda belkide aşacaktım 14 saatleri, şimdi india 10.3.3.0 romundayim bakalim ayrica global 10.3.5.0 yüklediğim romda mi birsey vardı bilemicem arkadasda ayni cihaz var miui 11.04 india surumu vardı onda benim cihaz ekran soluk kalıyordu şimdi india 10.3.3.0 romunda ii geldi bana ekranimin netliği falan, akicilik aslinda 11 de iyi ama sarjimizi maf ediyor işte dostum
Hatırladım kardeşim seni valla bende miui 10.3.5.0 sürümünden ekran süresini iyi alıyorum sadece sürüm eskide kaldığı için bazı yeniliklerden mahrumum.Amacım hem yeniliklerden mahrum kalmamak hem de ekran süresinden şikayetçi olmamak

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Hatırladım kardeşim seni valla bende miui 10.3.5.0 sürümünden ekran süresini iyi alıyorum sadece sürüm eskide kaldığı için bazı yeniliklerden mahrumum.Amacım hem yeniliklerden mahrum kalmamak hem de ekran süresinden şikayetçi olmamak
Bence yeniliklere geçmekde lazim diyorsan benim bu romu kur india 10.3.3.0 ordan güncelleme geliyor direk 11.04.0 gec sonra cihazdan, pisman olmayacaksin emin ol yeniliklerdende uzak kalmayayım dersen yap bunu derim

Oyla:

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Bence yeniliklere geçmekde lazim diyorsan benim bu romu kur india 10.3.3.0 ordan güncelleme geliyor direk 11.04.0 gec sonra cihazdan, pisman olmayacaksin emin ol yeniliklerdende uzak kalmayayım dersen yap bunu derim
bsyldz kardeşimiz bana eu betaya geçmemi öneriyor hem google gereksiz uygulamaları yokmuş daha akıcı ve ekran süresi de iyi diyor aklımda da o var şimdi bir de miui 12 tanıtıldı ios a benziyor çok beğendim eu betaya erken gelebilirmiş biraz da oraya doğru kaymamın sebebi o

Oyla:

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Numan Hocam, StreX hocama sorduğumda bizim telefonlara MIUI 12 Eu Beta Haziran ayında gelecekmiş. Ben o süreye kadar MIUI 11 EU romda kalmaya devam edeceğim. MIUI 12 Kapalı Çin Romu bulmuştum Skorpi hocam tavsiye etmediği için uzak durdum. MIUI 12'yi heyecanla bekliyorum fakat güncelleme gelene kadar en güzeli EU Rom derim ben size :)

bsyldz kardeşimiz bana eu betaya geçmemi öneriyor hem google gereksiz uygulamaları yokmuş daha akıcı ve ekran süresi de iyi diyor aklımda da o var şimdi bir de miui 12 tanıtıldı ios a benziyor çok beğendim eu betaya erken gelebilirmiş biraz da oraya doğru kaymamın sebebi o

Oyla:

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Numan Hocam, StreX hocama sorduğumda bizim telefonlara MIUI 12 Eu Beta Haziran ayında gelecekmiş. Ben o süreye kadar MIUI 11 EU romda kalmaya devam edeceğim. MIUI 12 Kapalı Çin Romu bulmuştum Skorpi hocam tavsiye etmediği için uzak durdum. MIUI 12'yi heyecanla bekliyorum fakat güncelleme gelene kadar en güzeli EU Rom derim ben size :)
Anladım önerileriniz için çok teşekkür ederim :)

Oyla:
Üst Alt