Güncelleme notlarını okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz hocam, 3.9.5'te ki kontrol merkezinden haz etmediğim için hiç kullanmadım.3.9 ile 3.9.5 arasında tam olarak ne fark var hangisini önerirsiniz? Şuan 3.9.5 kurulu 3.9 daha iyi ise ona geçeceğim uygulama kurmadan
aynen, baya kurcaladım da bulamadım varsa da denk gelmedim yada gözden kaçtı herhaldeTam ekran kontrollerinde ki beyaz cubuk mu hocam?
Tam hatırlamıyorum ancak Cherish ayarlarında olması lazım yoksa PM atın yardımcı olayım, buradan anlatırsam konu yanıtları kirlenir.aynen, baya kurcaladım da bulamadım varsa da denk gelmedim yada gözden kaçtı herhalde
ayarlardan bakarım yoksa büyük ihtimalle magisk felan diyeceksin herhalde o işlere hiç bulaşmamTam hatırlamıyorum ancak Cherish ayarlarında olması lazım yoksa PM atın yardımcı olayım, buradan anlatırsam konu yanıtları kirlenir.
Magisk dışında arayüze müdahale söz konusu değil hocam ne yazık ki. Magiskiniz varsa uzunluğundan rengine her şeyi ayarlayabilirsiniz.ayarlardan bakarım yoksa büyük ihtimalle magisk felan diyeceksin herhalde o işlere hiç bulaşmam
3.9.5 deyim acaba ondan mı yok ayarlardaMagisk dışında arayüze müdahale söz konusu değil hocam ne yazık ki. Magiskiniz varsa uzunluğundan rengine her şeyi ayarlayabilirsiniz.