Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AOSP Mods, bu romlarda ki ozellistirme arayüzleri gibi bir arayüz modülü. Çeşitli ekstra özelleştirme yapabiliyorsunuz. Mesela kilit ekranında şifreyi girdikten sonra enter tuşuna basmanız ferek kalmadan cihazı direkt açmak gibi. Bu çoğu romun kendi özelleştirme menüsünde nedendir bilinmez ama yok. Böyle ufak tefek ekstra özelleştirme seçenekleri var modülde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
MIUI 12 simge paketi kullanıyorum. Kontrol merkezi özelleştirmek için Project Themer kullandım. AOSP Mods da kullandım çeşitli özelleştirmeler için Videoda ki hale gelmek için.
Kilit ekranı ayarlarında hızlı kilit açma, kolay kilit açma tarzında bir şey var. Onu aktif edin. Bir kez enter kullanarak açın daha sonrasında entersiz de açacak
Ne zaman aosp roma geçsem 1 gün dayanamadan miui roma dönüyorum. Ancak bu romda yorumlar çok iyi olduğu için merak ediyorum. Her zaman açık ekranı özelleştirme var mı ? Ekstra olarak xiaomi uygulamalarını yüklemek için ne yapmak gerekiyor ? (Örn. Galeri uygulaması)
Ne zaman aosp roma geçsem 1 gün dayanamadan miui roma dönüyorum. Ancak bu romda yorumlar çok iyi olduğu için merak ediyorum. Her zaman açık ekranı özelleştirme var mı ? Ekstra olarak xiaomi uygulamalarını yüklemek için ne yapmak gerekiyor ? (Örn. Galeri uygulaması)
Tam hatırlamıyorum ancak bu işlemleri yapmadan önce kontrol edin romdaki galeri uygulaması MIUI Gallery olabilir ama emin değilim romu kullanali çok uzun zaman oldu. Eğer MIUI Gallery değilse anlattığım şekilde galeri uygulamasını kurabilirsiniz.
Tam hatırlamıyorum ancak bu işlemleri yapmadan önce kontrol edin romdaki galeri uygulaması MIUI Gallery olabilir ama emin değilim romu kullanali çok uzun zaman oldu. Eğer MIUI Gallery değilse anlattığım şekilde galeri uygulamasını kurabilirsiniz.
Tam hatirlamadigim için soruyorum romda ki dahili başlatıcı hangisi? pixel Launcher mi yoksa Lawnchair mi? Uygulamalar> Varsayılan uygulamalardan kontrol eder misiniz?