Rom CherishOs v3.9 ve 3.9.5 - Android 12 AOSP

maniacsarmy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi9t
Konular
35
Rica ederim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AOSP Mods, bu romlarda ki ozellistirme arayüzleri gibi bir arayüz modülü. Çeşitli ekstra özelleştirme yapabiliyorsunuz. Mesela kilit ekranında şifreyi girdikten sonra enter tuşuna basmanız ferek kalmadan cihazı direkt açmak gibi. Bu çoğu romun kendi özelleştirme menüsünde nedendir bilinmez ama yok. Böyle ufak tefek ekstra özelleştirme seçenekleri var modülde.

MIUI 12 simge paketi kullanıyorum. Kontrol merkezi özelleştirmek için Project Themer kullandım. AOSP Mods da kullandım çeşitli özelleştirmeler için Videoda ki hale gelmek için.
Ben aosp mods kurulu ama kilit şifre girdiğimde entersiz girmiyor nasıl ayar yapılıyor

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Ben aosp mods kurulu ama kilit şifre girdiğimde entersiz girmiyor nasıl ayar yapılıyor
Kilit ekranı ayarlarında hızlı kilit açma, kolay kilit açma tarzında bir şey var. Onu aktif edin. Bir kez enter kullanarak açın daha sonrasında entersiz de açacak

maniacsarmy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi9t
Konular
35
Tşk ederim eyvallah reis

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
3.9.5 Güncellemesi geldi. Detaylar konuda

metinyazici741

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
custom rom
Cihazım
smart 6
Konular
2
Ne zaman aosp roma geçsem 1 gün dayanamadan miui roma dönüyorum. Ancak bu romda yorumlar çok iyi olduğu için merak ediyorum. Her zaman açık ekranı özelleştirme var mı ? Ekstra olarak xiaomi uygulamalarını yüklemek için ne yapmak gerekiyor ? (Örn. Galeri uygulaması)

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Ne zaman aosp roma geçsem 1 gün dayanamadan miui roma dönüyorum. Ancak bu romda yorumlar çok iyi olduğu için merak ediyorum. Her zaman açık ekranı özelleştirme var mı ? Ekstra olarak xiaomi uygulamalarını yüklemek için ne yapmak gerekiyor ? (Örn. Galeri uygulaması)
Her zaman açık ekranda özelleştirme seçenekleri yok maalesef.

MIUI Gallery için önce şu linkten Miui Core Magisk modülünü indirip Magisk üzerinden kurun

Cihazı yeniden başlatın ve su konumda ayrı olarak paylaştığım galeri uygulamasını APK indirip kurun.

Uygulama - AOSP Romlar İçin MIUI Kamera ve Galeri

Tam hatırlamıyorum ancak bu işlemleri yapmadan önce kontrol edin romdaki galeri uygulaması MIUI Gallery olabilir ama emin değilim romu kullanali çok uzun zaman oldu. Eğer MIUI Gallery değilse anlattığım şekilde galeri uygulamasını kurabilirsiniz.

metinyazici741

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
custom rom
Cihazım
smart 6
Konular
2
Her zaman açık ekranda özelleştirme seçenekleri yok maalesef.

MIUI Gallery için önce şu linkten Miui Core Magisk modülünü indirip Magisk üzerinden kurun

Cihazı yeniden başlatın ve su konumda ayrı olarak paylaştığım galeri uygulamasını APK indirip kurun.

Uygulama - AOSP Romlar İçin MIUI Kamera ve Galeri

Tam hatırlamıyorum ancak bu işlemleri yapmadan önce kontrol edin romdaki galeri uygulaması MIUI Gallery olabilir ama emin değilim romu kullanali çok uzun zaman oldu. Eğer MIUI Gallery değilse anlattığım şekilde galeri uygulamasını kurabilirsiniz.
Eyvallah hocam teşekkürler. Eu rom kullanıyorum 12.5 ancak 3-4 ay kullanınca hantallaşıyor neden oluyor anlamıyorum

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61

toprakart

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
redmi note 9s
Konular
4
Ana ekranı düzenlemenin bir yolu var mı? Google arama çubuğu ve hava durumu göstergelerini kaldırmanın bir yolu?

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Ana ekranı düzenlemenin bir yolu var mı? Google arama çubuğu ve hava durumu göstergelerini kaldırmanın bir yolu?
Tam hatirlamadigim için soruyorum romda ki dahili başlatıcı hangisi? pixel Launcher mi yoksa Lawnchair mi? Uygulamalar> Varsayılan uygulamalardan kontrol eder misiniz?

Üst Alt